alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vauvojen ja taaperoiden kengät

 
[201]

Pue lapsellesi tai hanki tuttavan pienokaiselle lahjaksi adidaksen mainiot vauvojen ja taaperoiden kengät. Pieniä jalkoja tukeva ja suojaava suunnittelu takaa ensiaskeleille hyvät olosuhteet. Ihastuttavan monipuolisesta värien ja kuosien valikoimasta voit valita lapsen tyyliin sopivat mallit.

1 / 5
Page:of 5

Laadusta tinkimättä luodut vauvojen ja taaperoiden kengät

Näyttävät ja korkealaatuiset jalkineet ovat sekä vasta ensiaskeleitaan ottavien oikeus että iäkkäämmänkin sukupolven jalkoja hellivä asia. adidaksen laaja vauvojen ja taaperoiden kenkävalikoima on tästä erinomainen esimerkki. Aikuisten mallien kanssa samoja valmistustekniikoita ja -materiaaleja hyödyntävissä kenkämalleissa on huomioitu erityisesti jalkineiden keveys ja kovaa vauhtia kasvavien sekä kehittyvien jalkojen vaatima tuki ja suoja. Kestävät ja helppokäyttöiset lasten kengät löydät adidaksen ikonisella 3-Stripes-logolla varustettuna ja kymmenissä erilaisissa kuosi- ja värivaihtoehdoissa. Mukavat ja tukevat vauvojen ja taaperoiden kengät innostavat perheen pienimpiä ulkoilemaan, eikä kulu aikaakaan, kun esimerkiksi helpoin tarrakiinnityksin jalkaan sujahtavat kengät löytyvät lapsen jalasta ilman vanhempien apua.

Kaikille pienokaisille sopivat kenkämallit yhdestä osoitteesta

Erillisiä tyttöjen ja poikien kenkämalleja ei varsinaisesti ole, vaan saatavilla on kaikille pienokaisille sopivia malleja laidasta laitaan. Valikoi mieluisat vauvojen ja taaperoiden kengät kattavasta valikoimasta. Kymmenistä erilaisista tennarivaihtoehdoista löydät klassisten juoksukenkien malliin tai koripallokenkien tyyliin luotuja kenkämalleja. Pidemmillä varsilla varustetut vaihtoehdot sopivat puolestaan erittäin hyvin vaikkapa lähimetsässä rymyämiseen. Jämäkät adidaksen sandaalit ovat omiaan taasen ensiaskeleiden ottamiseen kesäisillä keleillä tai lomamatkalla tallustellessa. Vauvojen ja taaperoiden kengistä löydät hyvää pitoa tarjoavat pohjat, sekä usein myös vahvistetut kärjet estämään varpaiden kolhimista. Näissä kenkämalleissa ensiaskeleet on mukava ottaa ja tämän jälkeen jatkaa maailman tutkimista samoissa jalkineissa juosten, kävellen, kontaten, pyöräillen tai vaikkapa skuutilla potkutellen.

Ensiaskeleet pirteissä väreissä

Lasten kengistä puhuttaessa on totta kai väri- ja kuosivalinnalla merkitystä. Kaikista pienimmille voivat aikuiset valita mielestään lapsen tyyliin parhaiten sopivat värit. Muutaman vuoden iässä saattaa olla hauska myös ottaa taapero kenkähankintoja tehdessä syliin mieluisimpia värejä osoittelemaan. Vaateta lapsesi klassisilla mustavalkoisilla tennareilla, poimi mukaan perinteisen vaaleanpunaiset tai siniset vaihtoehdot, tai kokeile rohkeasti jotakin monivärisistä malleistamme. Ihastele lapsen tarttuvaa hymyä, kun uusien kenkien kuvituksesta löytyykin suosikkisarjakuvahahmo tai muuten vain juuri oikeaan värihermoon osuva piristys. Korkealaatuiset ja piristävissä väreissä löytyvät adidaksen vauvojen ja taaperoiden kengät ovat myös erittäin haluttuja lahjoja. Voitkin lähipiiriin perheenlisäyksen ilmestyessä harkita näitä malleja todella tyylikkäiksi lahjoiksi.