alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS
adidas- for every sport & style

Koulureput · School backpacks

 
[60]
1 / 2
Page:of 2

Koulureput

adidaksen koulureput ovat lasten ja nuorten suosikkeja – eikä syyttä! Repuissamme on satsattu sekä tyyliin että mukavuuteen. Koulureppujen kantohihnoissa on hyvät säätömahdollisuudet, joten ne on helppo säätää kaikenkokoisiin selkiin sopivaksi. adidas-reppua on mukava kantaa selässä. Valikoimamme vakuuttaa monipuolisuudellaan, sillä tarjolla on valtavasti erilaisia reppuvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Nuorten tyyliin kolahtavat esimerkiksi maastokuvioiset adidas-reput sekä retrohenkiset reput Trefoil-logolla. Repuissa leikitellään adidas-logoilla, väreillä ja erilaisilla tyyleillä. Yläkoululaisille tai lukiolaisille, joiden mukana kulkee yleensä iso lasti kirjoja ja treenivarusteita, sopivat hyvin adidaksen tilavimmat reppumallit. Säkkimäisissä päältä avattavissa repuissa on tilaa kaikelle, mitä nuori voi päivän aikana tarvita. Monissa repuissa on myös lokero kannettavalle tietokoneelle.

School backpacks

School backpacks are one of the most practical and versatile items out there, for carrying books to class and beyond. Made from tough, durable fabrics with additional features, such as waterproof TPU bases, these bags are built to withstand long hours of heavy usage. Different combinations of pockets and compartments offer convenient storage of all your items, and all models close securely with easy-to-use fastenings. Sport a bright colour or pick a neutral shade to go with any uniform or outfit.