alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Kengät · Shoes

 
[3462]
NMD_R1 Shoes
Busenitz Pro Shoes
Adilette Shower Slides
Samba Vegan Shoes
Adilette Comfort Slides
Adilette Aqua Slides
Stan Smith Shoes
Samba Vegan Shoes
Stan Smith Shoes
Superstar Shoes
Adilette Aqua Slides
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Stan Smith Shoes
Run 80s Shoes
Grand Court Shoes
Tensaur Run Shoes
Adilette Ayoon Slides
YEEZY BOOST 380
Adilette Shower Slides
Adilette Shower Slides
Adilette Aqua Slides
Puremotion Adapt Shoes
Tennis Hu Shoes
Adilette Aqua Slides
Forum Low Shoes
Tensaur Run Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Adilette Aqua Slides
Tennis Hu Shoes
Adizero Adios Pro 3 Shoes
adidas x Marvel AltaSwim Super Hero Adventures Sandals
ZX 2K Boost 2.0 Shoes
NMD_R1 Shoes
Astir Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Adilette Aqua Slides
Gazelle Shoes
3MC Vulc Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Adilette Shower Slides
NMD_R1 Primeblue Shoes
Adilette Shower Slides

Kengät

adidas-kenkä ei petä! Laadukkaat kenkämme ovat täydellinen valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valikoimaamme kuuluu laaja tarjooma sporttisia kenkiä sekä vapaa-aikaan että kaikenlaisiin harrastuksiin ja urheilulajeihin. Etsitpä sitten huippuluokan juoksukenkiä, tyylikkäitä katutennareita, tukevia vaelluskenkiä, sandaaleita tai ketteriä jalkapallokenkiä, voit luottaa adidakseen. Kenkämme on hiottu vuosikymmeniä kestäneen tuotekehityksen avulla huippuunsa sekä materiaaliensa että muotoilunsa puolesta. adidas-kenkä tarjoaa kaiken, mitä jalkineelta odotat. Väriskaalaltaan laaja kenkävalikoimamme palvelee jokaista tyyliä. Jalkineemme ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä, sillä esimerkiksi juoksukenkämme ovat mitä tyylikkäin valinta myös vapaa-aikaan. Oli vuodenaika mikä tahansa, jalalle terveelliset kenkämme ovat aina hyvä hankinta. Jalkasi kiittävät ostoksesta!

Shoes

It is no secret why adidas shoes are known the world over. In design, construction, fabric choice and foot support, we never accept anything but the highest quality. Upgrade your game with a pair of cutting-edge football trainers, run further than ever on feather-light cushioning, enhance your poolside comfort with elegant slides, or show off your style credentials with a pair of street classics. If you’re looking for bold, innovative, iconic shoes, adidas has you covered.