alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adicolor

 
[848]
Adicolor on ehdottomasti yksi adidaksen suosituimmista mallistoista, joka on noussut vuosikymmenien aikana suorastaan ikoniseen asemaan. Mallistosta löydät sporttisen tyylisi viimeistelevät vaatteet ja asusteet esimerkiksi legendaarisella 3-Stripesilla ja adidaksen logolla, sekä klassisissa että rohkeissa trendiväreissä.
Group of people wearing adicolor 70s waving to camera

Welcome to our block

This is how we live. How we look out for each other. And wave awkwardly at one another. adicolor 70s celebrates the community spirit of neighbourhood life. Inspired by our archive, the collection has been elevated for today using funky patterns and premium detailing. Perfect for home hangs.

Adicolor: klassikko, joka elää ajassa

Adicolor on ehdottomasti yksi adidaksen ikonisimmista mallistoista. Se sai alkunsa jo 1970-luvulla ja oli olennainen osa muun muassa 1980-luvun alun hip hop - ja katutaide-sceneä. Kaikki siihen aikaan eläneet muistavat varmasti esimerkiksi vuonna 1983 lanseeratut suorastaan kulttimaineeseen nousseet kokovalkoiset Adicolor-kengät. adidaksen Adicolor-vaatteet ja -kengät ovat olleet jo vuosikymmeniä tuttu näky muun muassa katutaiteilijoiden ja popkulttuurin tähtien yllä – kuten myös trenditietoisten kuluttajien. Mikä parasta, pääsemme nauttimaan näistä klassikoista tänäkin päivänä – uudella ja tuoreella, tähän päivään päivitetyllä ilmeellä. adidas jos mikä tunnetaan siitä, miten se onnistuu kulkemaan trendien huipulla ja muodin edelläkävijänä.

adidaksen Adicolor-mallistosta löydät vaatteet ja asusteet vaikka koko perheelle

Adicolor-mallistosta löydät laajan valikoiman niin ylä- kuin alaosiakin sekä asusteita muun muassa ikonisella 3-Stripesilla ja adidas-logolla. Värimaailmassa ovat edustettuna niin klassisen hillityt värit, rohkeat ja kirkkaat värit kuin esimerkiksi hempeät pastellisävyt, joten valinnanvaraa riittää. adidaksen Adicolorilla oman persoonallisen sporttisen tyylin luominen on helppoa! Ja totta kai vaatteita ja asusteita on niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi tuotteista löytyy kaikille sukupuolille sopivia unisex-malleja. Yksittäisten vaatteiden lisäksi kannattaa huomioida myös vaatesettimme: voit ostaa yhdessä esimerkiksi t-paidan ja shortsit.

Ota Adicolor jokapäiväiseen käyttöön

Adicolorin laajasta valikoimasta löydät vaatteet ja asusteet jokaiselle vuodenajalle ja jokaiseen tunnelmaan. Voit valita niin ihanan kevyet ja hengittävät t-paidat kuin lämpimät hupparit ja fleece-vaatteet. Laadukkaat ja kestävät tuotteet sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, niin urheiluharrastuksiin ja osaksi omaa aktiivista elämäntyyliä kuin persoonalliseen ja sporttiseen katutyyliin. Miellyttävän rennoissa vaatteissa ja asusteissa on käytetty kehittämiämme innovatiivisia materiaaleja ja teknologioita, joten käyttömukavuus on taattua. Huomaa myös, että useimmissa tuotteissamme on käytetty ekologisia kierrätysmateriaaleja, kuten esimerkiksi kierrätettyä polyesteriä. Laadukkaiden materiaaliensa ansiosta adidaksen Adicolorin vaatteet ja asusteet ovat taatusti kestäviä. Muista kuitenkin noudattaa tuotteiden hoito- ja pesuohjeita, jotta ne säilyvät ilonasi vieläkin pidempään. Löydät sivustoltamme pesuohjeet sekä muita lisätietoja tuotteen kuvaa klikkaamalla.