alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Adizero -juoksumallisto

 
[117]
1 / 3
Page:of 3

ADIDAS ADIZERO -MALLISTO VIE VAUHDIN UUDELLE TASOLLE

adidaksen Adizero-juoksumallisto on suunniteltu niille urheilijoille, jotka tähtäävät nopeuteen ja suoritustensa parantamiseen. Olipa tavoitteenasi ensimmäinen kestävyysjuoksusi, pikamatka tai kolmas maraton, Adizero-mallisto auttaa viemään vauhdin uudelle tasolle. adidaksen Adizero-juoksumallisto on kehitetty yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. Malliston vaatteet ja jalkineet tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa ja juoksusuoritusten parantamisessa. Malliston suunnittelussa on panostettu erityisesti vauhtiin, joustavuuteen ja hengittävyyteen, joten nämä jalkineet ja vaatteet ovat erinomainen valinta tavoitteelliseen urheiluun.

HUIPPUTEKNOLOGIAA JA INNOVAATIOTA MÄÄRÄTIETOISELLE URHEILIJALLE

Riko ennätyksesi Adizero-juoksukenkien avulla. Kenkien suunnittelussa on panostettu erittäin keveään rakenteeseen sekä todella hengittävään verkkomateriaaliin, joka pitää jalkasi kuivina ja viileinä joka tilanteessa juoksukerrasta toiseen. Myös malliston kenkien yläosan istuvuuteen on panostettu. Istuvuus antaa sekä joustoa että tukea suorituksen aikana, mikä auttaa juoksijaa keskittymään suoritukseen lähtöpaikalta aina maaliviivan ylittämiseen asti. Kenkien pohjat on suunniteltu tarjoamaan erittäin vahvaa pitoa, jotta pystyt antamaan kaikkesi harjoituksesta ja kisasta toiseen. Lisäksi voit nyt heittää hyvästit hikisille ja painaville varusteille, sillä Adizero-malliston juoksuvaatteet ovat erittäin kevyitä ja virtaviivaisia.

KATTAVA ADIZERO-MALLISTO VAATIVAANKIN MAKUUN

adidaksen Adizero-juoksumallisto on suunniteltu vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin, joita tavoitteellinen urheilija saattaa asettaa. Mallisto sisältää hengittävästä materiaalista valmistettuja kenkiä, ylä- ja alaosia, sukkia sekä hattuja, joiden avulla voit tavoitella ennätyksiäsi, kisasijoituksia ja kehitystä tyylikkäästi. Kattava mallisto sisältää vaatteita ja jalkineita, ja niitä on saatavilla useissa eri väriyhdistelmissä sekä kuoseissa. Materiaaleissa on panostettu sekä toimivuuteen että tyylikkyyteen, joten voit kehittyä omassa lajissasi tyylistä ja kestävyydestä tinkimättä. Tutustu siis adidaksen Adizero-juoksumallistoon ja vie vauhtisi uudelle tasolle veto, harjoitus ja kisa kerrallaan. Voit valmistautua asettamaan itsellesi uusia tavoitteita, sillä nykyiset on tarkoitettu saavutettaviksi.