alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sandaalit · Slides

 
[99]
1 / 3
Page:of 3

Sandaalit

adidaksen sandaalit ovat sporttista tyyliä suosivien kestosuosikki – ja syystä! Helposti jalkaan sujautettavat sandaalit kulkevat kätevästi mukanasi kaikkialle. Nappaa ne mukaasi kaupungille, kuntosalille, kylpylään, uimahalliin tai rannalle. Matkoilla adidaksen jalkaa sopivasti tukevat sandaalit ovat mitä parhain jalkine. Ne ovat kevyet, mutta kestävät vettä, hikeä, kuumuutta ja hiekkaa. adidas-sandaalit on niin hyvin muotoiltu, että ne sopivat kävelyyn myös rantabulevardien ulkopuolella. Yksinkertaiset sandaalit, joita koristavat ikoniset 3-Stripes- ja Trefoil-logot, ovat tyylikäs valinta tilanteessa kuin tilanteessa. Näitä sandaaleja et häpeile – päinvastoin! adidas näyttää, miten sandaalit voivat kruunata rennon katulookin. Hulluttele väreillä tai valitse monikäyttöiset mustat tai valkoiset jalkineet. Valikoimastamme löydät sandaalit makuusi.

Slides

With their sleek design and bold shape, adidas slides are anything but understated. Available in minimalist black and white or bold colours and eye-catching patterns, these shoes are the perfect companions for hours spent by the water. Convenient for slipping on after a gruelling session in the pool or for a long day on the beach, our slides deliver unmatched comfort and ease of use. Treat your feet to superior cushioning and timeless style by sporting a pair of slides that showcase the adidas 3-Stripes.