alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten juoksukengät · Women's Running Shoes

 
[203]
1 / 5
Page:of 5

Naisten juoksukengät

Etsitkö uusia kenkiä lenkkipolulle? adidaksen naisten juoksukengät nostavat juoksuharrastuksesi uudelle tasolle. Tarjoamme vaihtoehtoja kaikenlaisille juoksijoille. Olit sitten sunnuntailenkkeilijä, kunnianhimoinen maratontreenari tai pikajuoksija, löydät kenkäsi adidaksen kokoelmista. Valikoimamme tarjoaa kestäviä, huolella muotoiluja ja hengittäviä kenkiä sekä ratajuoksuun että pitkille matkoille. Sukella juoksukenkiemme valikoimaan ja ylläty monipuolisista malleista ja väreistä. Valitse kenkäpari, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi. Esimerkiksi Boost-pohjalla varustetut supersuositut, monikäyttöiset juoksutennarimme ovat niin tyylikkäitä, että vedät ne mielellään jalkaan myös juoksutreenien ulkopuolella. Valitse kokomustaa, valkoista tai harmaata tai täydennä tyyliäsi esimerkiksi vaaleanpunaisilla tai monivärisillä juoksukengillä. Tutustu myös nauhattomiin malleihin, jotka on helppo ja nopea vetää jalkaan.

Women's Running Shoes

Running is arguably the best form of fitness anybody can perform. Not only does it keep you fit by toning your body and working your endurance, it also means that you get to spend more time outdoors – so you’ll be refreshing your body with clean air and natural light. And when it comes to women’s running, adidas knows the importance of having the right shoes for the job, allowing you to run longer and more often.