alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Juoksukengät · Running Shoes

 
[531]
1 / 12
Page:of 12

Juoksukengät

Hyvä juoksukenkä – kevyempi askel. Suuntaat lenkeilläsi sitten maastoon, puistoon tai asfalttiviidakkoon, adidaksen juoksukengät takaavat, että juoksu kulkee. Olemme juoksukenkien asiantuntijoita, ja kenkämme on hiottu huippuunsa pitkän tuotekehityksen kautta. Valikoimassamme on sopivia jalkineita niin aloittelijoille, edistyneille kuin kokeneille maratoonareille. Mikäli satsaat juoksuharrastukseen, älä valitse mitä tahansa lenkkareita. Tutki adidaksen valikoimaa ja valitse juoksukengät, jotka sopivat juuri sinun tasoosi, ympäristöösi ja jalkaasi. Kenkämme hengittävät, tukevat ja joustavat sopivassa suhteessa. Tämän monikäyttöisempiä ja tyylikkäämpiä running-kenkiä on vaikea löytää. Jos tyyli on sinulle tärkeää treenatessa, adidaksen lenkkareilla voit myös säväyttää! Valitse esimerkiksi kultaiset tai hopeaiset juoksukengät tai suosi kokomustaa tai -valkoista.

Running Shoes

Wherever your run takes you, your running shoes should give you comfort, protection and support where and when you need it most. Many of us enjoy a mix of different types of running. Sometimes we hit the street road running; other times we push our speed limits track running; and sometimes we take the run off road and explore new terrain trail running. Whether it's a casual 5k or you are looking for marathon trainers. The important start point is selecting the right adidas running shoes for your run.