alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vaatteet · Clothing[8101]

Vaatteet

adidaksen sporttiset vaatteet tuovat tyyliä ja mukavuutta kaikkiin elämäntilanteisiin. Klassisia adidas-vaatteita koristavat tutut symbolit, 3-Stripes ja Trefoil. Valitse valikoimastamme esimerkiksi verryttelypuvut, collegepaidat ja -housut, shortsit, hupparit, takit ja t-paidat lempiväreissäsi. Yksinkertaisen tyylikkäitä vaatteita on helppo yhdistellä, joten leikittele kokoelmamme helmillä. Asuissamme viihtyvät kaikenikäiset miehet ja naiset. Lapsille ja nuorille adidas tarjoaa monikäyttöisiä vaatteita, joissa on helppo olla sekä koulussa, kotona ja harrastuksissa. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja. adidaksen valikoimista löydät asut myös kaikenlaisiin urheiluharrastuksiin. Jalkapallofaneille tarjoamme sekä treeniasut että huippujoukkueiden jalkapallopaidat. Vaivattoman tyylikkäissä asuissa kelpaa hikoilla myös kuntosalilla ja lenkkipolulla. Käytännöllisyys ja tyyli kulkevat adidaksella käsi kädessä!

Clothing

Feeling good is half the battle when it comes to upping your game – whether in sport or in life itself. Clothing by adidas aims to help you look and feel your best, taking you effortlessly from sport to street and back again. Innovative technologies, striking designs and superior comfort are at the heart of all our clothing items, whether designed to support you in a specific sport like running or simply in maintaining an active lifestyle.