alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Verryttelyhousut · Trackpants

 
[488]
Price
€ 22 - € 413
22413
1 / 11
Page:of 11

Verryttelyhousut

Tyylikkäät verkkarit ovat aina muodissa! 3-Stripesilla koristetut adidaksen verryttelyhousut ovat varma valinta sekä vapaa-aikaan, juoksulenkille että kuntosalille. adidas tarjoaa laajan valikoiman verkkarihousuja eri väreissä ja malleissa. Lähes kaikkia niistä yhdistää ikoninen 3-Stripes-kuvio. Näillä housuilla et voi mennä pieleen, sillä ne toimivat joka tilanteessa. Urheillessa kevyet adidas-verkkarit pitävät ihosi sopivan kuivana ja lämpimänä, mutta ne eivät hiosta. Vapaa-ajan menoihin ne tarvitsevat seurakseen vain tyylikkään topin tai t-paidan – ja ikoninen adidas-look on valmis! Sporttiset housut voi pukea sekä kouluun että kaupunkirientoihin. Valitse malli ja väri, jossa sinä viihdyt. Tarjoamme on leveitä malleja ja tyköistuvampia housuja, jotka myötäilevät kehosi silhuettia.

Trackpants

When cool or rainy weather strikes, trackpants are an essential item. Whether you’re heading to the gym or training on the pitch, these pants offer warm, breathable, lightweight support to help you achieve your goals. With most models sporting the 3-Stripes or Trefoil logo, you can show off your adidas style with pride and add a touch of class to your sports wardrobe. Choose trackpants with additional features like pockets or reflective panels depending on your personal needs.