alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf-vaatteet

 
[419]
adidaksen laadukkaissa, teknisestä materiaalista valmistetuissa golf-vaatteissa mikään ei tule sinun ja hyvän pelipäivän väliin. Golf-vaatteemme joustavat sopivasti kaikissa liikkeissäsi. Löydät verkkokaupastamme sopivat vaatteet niin lämpimille kuin viileillekin keleille. Käy tutustumassa ja tilaa tuotteet helposti verkosta!
1 / 9
Page:of 9

adidaksen laadukkaat golf-vaatteet miehille ja naisille

adidaksen golf-vaatteiden valikoimasta löydät laadukkaat tekstiilit sekä miehille että naisille. Golf-vaatteemme on valmistettu laadukkaasta teknisestä materiaalista, joka joustaa sopivalla tavalla liikkeitäsi kentällä mukaillen. Kesän pelaamiseen tarkoitetut pikeepaidat ja topit ovat hengittävää materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Olosi säilyy raikkaana koko kierroksen ajan. Viileämmille keleille suunnitelluissa vaatteissa on muun muassa lämpöä ylläpitäviä kerroksia. Olemme hyödyntäneet golf-vaatteissamme mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Verkkokaupassamme asioimalla voit valita vaatteita, jotka auttavat muovijätteen vähentämisessä ja luonnonvarojen säästämisessä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tuotteet suoraan kotiisi!

adidaksen golf-vaatteilla pukeudut tyylikkäästi golf-kentälle

adidaksen verkkokaupasta löydät tyylikkäät golf-vaatteet kaikille pelisäille. Kesän lämpiminä päivinä voit valita yllesi vaikkapa pikeepaidan ja shortsit tai topin ja hameen. Viileitä kesäaamuja tai vaikka syksyn ja kevään koleampia päiviä varten on tarjolla omat vaihtoehtonsa. Voit napata yllesi esimerkiksi hyvin istuvat, pitkät golf-housut, t-paidan ja svetarin. Verkkokaupastamme löytyy myös esimeriksi neuleita, liivejä, topattuja takkeja ja sadetakkeja. Joskus sää saattaa muuttua yllättäen. Pieneen tilaan mahtuva sadetakki on helppo pakata mukaan varmuuden vuoksi ja kaivaa esille tilanteen niin vaatiessa. Laaja ja tyylikäs mallistomme varmistaa sen, että pystyt nauttimaan lajista säästä riippumatta! Käy katsomassa verkkokaupastamme juuri tällä hetkellä löytyvät tuotteet ja valitse itsellesi sopivat. Tarjolla on useita värejä ja kuoseja.

Laadukkaat tuotteet kestävyyttä arvostavalle

adidaksen golf-vaatteet ovat monin tavoin kestävä valinta. Jo materiaalivalinnoissa on huomioitu maapallon luonnonvarojen mahdollisimman säästäväinen käyttö, ja oikein käytettynä laadukkaat golf-vaatteemme myös kestävät pitkään hyvän näköisinä. Monille golf-vaatteistamme sopii vesipesu miedolla pesuaineella. Vain osalle vaatteista voi käyttää huuhteluainetta, joten tarkistathan vaatteen mukana tulevan pesuohjeen ennen pesua. Yleensä golf-vaatteet on hyvä pestä samanväristen vaatteiden kanssa ja nurinpäin käännettynä. Myös vaatteelle sopivan silityslämpötilan löydät vaatteessa olevasta pesulapusta. Tutustu valikoimaamme tarkemmin verkkokaupassa ja valitse ostoskoriisi kestävät golf-vaatteet!