alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hameet & mekot tytöille · Skirts & dresses for girls

 
[14]

Hameet & mekot tytöille

Sporttisuus ja tyttömäisyys voivat kulkea käsi kädessä. adidaksen hameet ja mekot tytöille sopivat hyvin sekä arjen aktiviteetteihin että urheiluun. Klassisissa tyttöjen tennishameissa ja tennismekoissa voi loikkia ja hyppiä huoletta – täydellinen liikkuvuus on taattu! Tenniksen ohella urheilullisia hameita voi hyvin käyttää muissakin mailapeleissä, miksei vapaa-ajallakin. adidaksen t-paitamekot ovat taattu hitti tyttöjen keskuudessa, sillä ne ovat sekä tyylikkäitä että mukavia päällä. Malleja on erilasia, joten poimi valikoimasta suosikkisi. Voit valita löysän, rennon mekon tai tyköistuvamman mallin. Tyttöjen mekot on tehty joustavista materiaaleista, joten ne tuntuvat pehmeiltä päällä. Valitse adidas-mekko klassisella 3-Stripes-kuviolla tai vaikkapa kukkakuosilla. Myös erilaiset paita-hame-setit kuuluvat adidaksen valikoimaan.

Skirts & dresses for girls

Help her to share her sense of athletic style from a young age with the adidas range of skirts and dresses for girls. Perfect for sports like tennis, athletics, and training, these designs can also be worn to exude effortless cool in the park, on the beach or around the house. Comfortable cuts and premium fabrics ensure day-long contentment, with additional features like sweat-wicking properties or built-in pockets to help her make the most of her activities.