alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • MEN
  • WOMEN
  • KIDS
  • NEW
  • SPORTS
  • COLLECTIONS
  • OUTLET

  Pitkän matkan juoksukengät ja piikkarit

   
  [33]

  KOHTI UUSIA ENNÄTYKSIÄ ADIDAKSEN PITKÄN MATKAN JUOKSUKENGILLÄ

  Kestävyysjuoksussa on kyse paljon muustakin kuin kilometrien kerryttämisestä ja maaliin pääsystä. Pitkän matkan varrelle mahtuu monenlaisia elämyksiä, ponnisteluja, tunteita ja haasteita. Kestävyysjuoksu vaatii sinnikkyyden ohella toimivat varusteet, jotta matkasta voi todella nauttia. adidaksen pitkän matkan piikkarit on suunniteltu siten, että urheilija voi nauttia kestävyysjuoksusta täysipainoisesti. Kestävyysjuoksua on kuvailtu todella haastavaksi lajiksi, mutta valikoimamme auttaa ottamaan tämän haasteen vastaan ja koettelemaan rajojasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Kestävyysjuoksukenkien valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja erilaisiin maastoihin, alustoihin sekä tilanteisiin, jotta pystyt antamaan kaikkesi joka suorituksella ulkoisista tekijöistä riippumatta.

  TEKNOLOGIAA TEKNISEEN SUORITUKSEEN KILOMETRI KERRALLAAN

  Kestävyysjuoksu on vaativa laji, ja se asettaa haasteita juoksijalle. Pitkän matkan juoksukenkien ja piikkareiden mallistomme uusi teknologia tukee juoksijaa koko matkan. Kenkiemme erittäin kevyt rakenne auttaa pääsemään pidemmälle askel ja kilometri kerrallaan. Joustavan välipohjan ansiosta pystyt saavuttamaan rauhallisen juoksurytmin, joka auttaa etenemään yhä pidemmälle huomaamattoman vaivattomasti. Pitkän matkan juoksukenkiemme pohjat on suunniteltu niin, että askel lähes liitää luonnollisesti kohti seuraavaa välietappia. Jos taas kaipaat lisäpitoa, valikoimastamme löytyy piikkareita, joiden avulla pystyt keskittymään suoritukseesi. Kaikissa jalkineissamme on hyödynnetty hengittävää materiaalia: tämä parantaa mukavuutta ja käytettävyyttä, jotta saat kaiken hyödyn ja ilon irti suorituksesta ja voit rikkoa ennätyksesi kerta toisensa jälkeen.

  KENGÄT PITKILLE JUOKSUMATKOILLE SÄÄHÄN KUIN SÄÄHÄN

  Kun vuodenajat vaihtuvat, sääolosuhteet tuovat omat haasteensa kestävyysjuoksuun. Valikoimastamme löytyy jalkineita niin pouta- kuin sadepäiviin ja viileneviin iltoihin. Sopivat ja toimivat juoksuvarusteet mahdollistavat yksilöllisen kehityksen, tavoitteiden saavuttamisen ja uusien asettamisen. Älä anna olosuhteiden pysäyttää kehitystäsi, vaan tutustu adidaksen pitkän matkan juoksukenkiin ja piikkareihin ja löydä tavoitteisiisi sekä omaan tyyliisi sopivat jalkineet.