alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Weightlifting · Accessories

 
[1]

Helposti tunnistettavaa laatua rankkaankin harjoitteluun

 

Painonnosto, voimaharjoittelu ja kehonrakennus ovat tekijän tasosta huolimatta mainiota harjoittelua. Tekniikan ja perusasioiden pitää painonnostossa olla toki kunnossa, mutta jos kaipailet harjoitteluun pientä helpotusta, varmuutta ja tukea, niin olet oikeassa paikassa. Klassisella logolla ja tyylikkäällä ulkoasulla varustetut adidas-painonnostotarvikkeet huokuvat harjoittelua tukevien ominaisuuksien lisäksi laadukkaaseen tekemiseen kannustavaa tyyliä. Painoja nostellessa varusteiden ulkoasu jää helposti toimivuuden jalkoihin – tai toisin päin – mutta niin ei ole asian laita näiden yksinkertaisen tyylikkäiden ja toimivien lisätarvikkeiden kohdalla. Komean ulkoasun lisäksi modernien ja kestävien materiaalien avulla nämä tarvikkeet kestävät hyvin käyttöä ja mahdollistavat mutkattomamman harjoittelun. Lisäbonuksena ne vähentävät esimerkiksi tulevia treenejä uhkaavien rakkojen ja kulumien riskiä.

Varmuutta ja tukea suorituksiin kunnon painonnostotarvikkeilla

 

Painonnosto ja voimaharjoittelu ovat yleensä rankkaa puuhaa. Harjoittelun intensiivisyydestä riippumatta on tärkeää huolehtia laadukkaasta ja turvallisesta suorittamisesta. Tehokkaaseen ja mahdollisimman turvalliseen voimaharjoitteluun on hyvä hakea tukea laadukkaista adidas-painonnostotarvikkeista. Lisätukea suorituksiin sekä hiertymiltä ja kovettumilta suojaavia välineitä – näitä tarvitsevat sekä aloittelijat että ammattilaiset. Painonnostossa on tärkeää keskittyä jokaiseen maastavetoon kunnolla: kehittymisen lisäksi on tärkeää välttää loukkaantumisia. Laadukkaat adidas-painonnostotarvikkeet tukevat harjoittelua ja antavat varmuutta tekemiseen, sillä suoritusten laatu ei jää ainakaan tarvikkeista kiinni. Korkealaatuiset lisävarusteet antavat voimaharjoitteita ja painonnostoa harrastaville hyvät edellytykset laadukkaaseen tekemiseen niin harjoitellessa kuin kisatessa. Kun tarvikkeiden laadusta ei tarvitse huolehtia, on helpompi keskittyä itse suoritukseen.

Lisävarusteita käytettäväksi siellä missä haluat

 

Kaipaatko tyyliä ja tukea harjoitteluun suositulla kuntosalilla? Vai tarvitsetko kotona sijaitsevalla kuntoilupisteellä lisävarusteita painonnostoon? Täältä löytyy, sillä adidas-painonnostotarvikkeet soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Painoja nostellessa on tekniikan lisäksi tärkeää pitää keho kunnossa ja vältellä turhia kulumia sekä loukkaantumisia. Painonnostossa keho on helposti kovilla riippumatta paikasta, jossa lajia harjoitat, oli se sitten sali tai olohuone. Näin ollen painonnostoon soveltuvien lisätarvikkeiden käyttöä ei kannata kaihtaa missään harjoituspaikassa. Riippumatta siitä, harrastatko painonnostoa kotona tai yleisellä salilla, nämä tarvikkeet istuvat taatusti käyttöösi. Ikävät hankaumat tai rakot voivat estää harjoittelua, mutta näillä tarvikkeilla vähennät niiden ilmaantumisen riskiä. Laadukkaita suorituksia on helpompi tehdä laadukkaiden lisätarvikkeiden ja varusteiden avulla, olitpa sitten puistossa omaksi iloksesi painoja nostelemassa tai yleisön edessä kisatilanteessa.