alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Painonnostokengät · weightlifting shoes

 
[12]

Painonnostokengät

adidaksen painonnostokengät palvelevat miehiä ja naisia aloittelijoista edistyneisiin. Laji asettaa suuret vaatimukset kengille, sillä jalkineen on taattava nostajalle jämäkkä astunto koko harjoituksen ajan. Jalkojen päälle kuormittuu valtava painolasti. Painnonnostajan on pystyttävä ponnistamaan turvallisesti ja viemään treeni tai kilpailusuoritus maaliin asti. Täydellinen tasapaino ja nosto toteutuvat vain silloin, kun varustus kenkiä myöten on kunnossa. adidaksen painonnostokengät on kehitetty kestämään, tukemaan ja joustamaan. Useimmissa kenkämalleissa on hieman ekstraleveyttä, jotta jalalla on varaa levitä paineen alla. Nauhoihin yhdistetty tarrakiinnitys varmistaa, että kenkä pysyy jämäkästi paikoillaan ja nauhat poissa tieltä kriittisellä hetkellä. Tutustu väreihin ja malleihin – valitse retrohenkiset kengät tai modernit painonnostokengät.

weightlifting shoes

In weightlifting, training techniques from compound exercises to isolation exercises often heavily depend on your footwear. To maximise your concentric phase and support yourself during the eccentric phase be sure to have the most reliable, stable footwear to fully support your end goal. Check out the combination of features adidas have to offer and find the best weightlifting footwear fit for you. When you’re engaging in power pulls and dips you’ll be looking for a strong midsole to allow for the perfect foothold. Think about a weightlifting-engineered chassis featuring lightweight injected polymer that adds structural strength to your footwear. The rearfoot cradle feature will ensure superior lockdown stability while the adidas micro-adjusting Boa® Closure System protects the foot with a consistent hold.