alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten takit · Women jackets

 
[307]
1 / 7
Page:of 7

Naisten takit

adidaksen naisten takit tarjoavat suojan kaikenlaisiin sääoloihin. Löydät valikoimastamme esimerkiksi tyylikkäät verryttelytakit, tuulitakit, parkatakit, sadetakit, kevyttoppatakit sekä kovillakin pakkasilla palvelevat talvitakit. Kaikki adidas-takit on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja malleissa on otettu huomioon tyylin ohella myös hyvä liikkuvuus. Aktiivisille juoksijoille tarjoamme kevyet ja suojaavammat juoksutakit, joiden ansiosta pääset lenkkipolulle vuoden ympäri. Juoksu- ja urheilutakeissa otamme erityisen tarkkaan huomioon materiaalien hengittävyyden. Jos liikut paljon luonnossa tai harrastat vaelluksia, poimi käyttöösi adidaksen vaellus- ja sadetakit sekä kevyet ja kätevät kevyttoppatakit. Parka- ja tuulitakeista löydät lukuisia ajattomia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja myös arkeen ja katumuotiin. Tutustu malleihin ja valitse suosikkitakkisi!

Women jackets

Our women’s jackets are designed for a variety of sports that might see you tackling the elements. Hiking, running, golf, cycling, and a whole range of winter sports are covered, as is your everyday life when the weather starts to turn cooler. Offering different levels of protection, from lightweight wind resistance to a fully padded defence against the cold, our women’s jackets come with additional features such as zips, pockets, and waterproof coatings.