alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapallon MM-kisat

 
[448]
Campus 80s Shoes
Gazelle Shoes
NMD_R1 Shoes
Germany 22 Away Jersey
Germany 22 Home Authentic Jersey
Germany 22 Long Sleeve Home Jersey
Germany 22 Away Jersey
Spain 22 Away Jersey
Spain 22 Home Jersey
Spain 22 Long Sleeve Home Jersey
Spain 22 Away Authentic Jersey
Belgium 22 Home Jersey
Belgium 22 Away Jersey
Argentina Tiro 23 Game Day Pre-Match Jersey
Argentina Icon 3/4 Jersey
Mexico Tiro 23 Game Day Pre-Match Jersey
Mexico Pre-Match Jersey
Japan 22 Special Pack Authentic Jersey
Japan Tiro 23 Game Day Pre-Match Jersey
Al Rihla Training Ball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla Pro Ball
Superstar Shoes
Designed for Training Tee
Adizero Ubersonic 4 Tennis Shoes
Beckenbauer Track Jacket
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Tee
FIFA World Cup 2022™ Graphic Tee
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Sweatshirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Tee
Beckenbauer Track Pants
Germany Lifestyler Fleece Jacket
Adilette Slides
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Cap
FIFA World Cup 2022™ Graphic Tee
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Gym Sack
Gazelle Shoes
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven Jacket
Spain Hoodie
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Polo Shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven Jacket
Spain Scarf
1 / 10
Page:of 10

2022 World Cup, joka menee jalkapalloa pidemmälle

Vuoden 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut käynnistyvät Qatarissa 21. marraskuuta, mutta sinun maailmancup-matkasi alkaa juuri nyt adidaksen World Cup -peliasuilla, -pelipaidoilla, -shortseilla ja monella muulla World Cup -tuotteella. Tämä on ennennäkemätön turnaus ei ainoastaan siksi, että se pidetään talvella mutta myös siksi, että nämä ovat ensimmäiset jalkapallon MM-kisat, jotka pidetään arabimaassa. Urheilu kukoistaa kun kaikki otetaan mukaan ja siksi adidaksen World Cup 2022 -mallisto keskittyy inklusiivisuuteen. Kaikki ovat tervetulleita kentille, katsomoon ja kotisohville. Täältä löydät suosikkijoukkueidesi 2022 MM-peliasut, World Cup 2022 -paidat ja paljon muuta laajasta valikoimasta adidaksen World Cup 2022 -tuotteita, jossa on kokoja kaikille.

Koe MM-kisojen taika adidaksen kanssa

Mikään ei ole parempaa kuin suosikkijoukkueesi kannustaminen FIFA World Cupissa ja mikä onkaan parempi tapa tehdä se kuin pukeutua viralliseen MM-peliasuun? adidas on virallinen MM-asujen koti monelle maailmancupin kilpailukykyisimmistä joukkueista kuten Saksalle, Espanjalle ja Belgialle tarjoten heille näyttäviä värejä, hiottuja yksityiskohtia ja ylellisen mukavia materiaaleja. Valitse suosikkisi FIFA World Cup™ -kotiasuista, -vierasasuista ja jopa harjoitteluasuista.

Kokonaisten maailmancup-peliasujen lisäksi voit valita omat suosikkisi laajasta valikoimasta virallisia FIFA-pelipaitoja, FIFA-shortseja, sandaaleja joukkueiden väreissä, joukkueiden verryttelytakkeja ja paljon muuta. Kaikki adidaksen MM-urheiluasusteet on tehty mukavuutta ajatellen kentällä ja sen ulkopuolella. Kannusta joukkuettasi katsomosta, katso pelejä kotona tai käy läpi parhaat hetket puistossa kavereiden kanssa adidaksen pelivarusteissa.

adidas FIFA -jalkapallopelipaidat ja -jalkapalloshortsit on valmistettu huippuluokan materiaaleista, jotka imevät kosteuden itseensä auttaen sinua pysymään kuivana samalla kun kudotut kohokohdat antavat erityistä hohtoa ja kierrätetty polyesteri auttaa vähentämään urheilumatkasi ympäristövaikutuksia. Vuoraa itsesi joukkueesi väreihin ja nauti MM-jalkapallosta omalla tavallasi.