alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapalloshortsit

 
[166]
Hikeä hylkivistä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan muutenkin täydellisesti jalkapalloviheriölle sopivista materiaaleista valmistetut adidaksen jalkapalloshortsit sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille lajin harrastajille. Olipa tähtäimessäsi sitten rennot pihapelit tai ammattimainen harjoittelu, laadukkaat futisshortsit tarvitset aina.
1 / 4
Page:of 4

Jalkapalloshortsit lajin vaatimusten mukaan

Jalkapallo on lajina maailman suosituin ja sitä harrastetaan, seurataan ja pelataan ammattimaisesti jokaisessa planeettamme kolkassa. Yksi tärkeimmistä varusteista – olipa kyseessä sitten harrastaja tai ammattilainen – ovat asianmukaiset jalkapalloshortsit. adidas on valmistanut vuosikymmenien ajan korkealaatuisia urheilu- ja jalkapallovarusteita, jotka on suunniteltu nimenomaan lajin vaatimusten mukaan. Löydät valikoimistamme monipuolisen tarjooman jalkapalloshortseja, joissa mukavuus, keveys ja urheiluun sopivat tekniset ominaisuudet ovat huipussaan. Sopivia malleja on tarjolla sukupuoleen katsomatta sekä aikuisille että lapsilla, ja luonnollisesti laajalla kokojen valikoimalla.

Futisshortsit harjoitteluun ja pelikentälle

Valitse omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat futisshortsit laajasta valikoimasta ja mieluisalla ulkonäöllä. Kaksiosaisten shortsimallien sisempi puoli tarjoaa lihaksille kestävyyttä ja lämpöä antavaa kompressiota, kun taas uloin osa on kevyttä ja hengittävää urheilukangasta. Yksiosaisilla jalkapalloshortseilla pidät paikat viileinä kuumissakin oloissa ja annat kosteutta hylkivän kankaan pitää shortsien ihotuntuman huipussaan ilman ärsyttävää liimautumista tai hiertämistä. Perinteiset regular fit -mallit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen harrastamiseen ja harjoitteluun jalkapallon ja muidenkin urheilulajien parissa, sisällä ja ulkona. Malleissa on keskitytty ennen kaikkea siihen, ettei mikään estä akrobaattisia liikkeitä, sillä vaatteet tarjoavat vapaan liikkuvuuden esimerkiksi rankoissa juoksuharjoitteissa tai tiukoissa pallontavoittelutilanteissa.

Kattava tyylien valikoima

Valikoimamme kattaa tyylikkäitä shortsimalleja harjoitteluun, totisiin peleihin ja suosikkijoukkueen kannustamiseen. Simppeleillä yksivärisillä malleilla, joita koristaa laadun takeena toimiva ikoninen adidaksen 3-Stripes-logo, on hyvä operoida jalkapallokentän harjoituksissa ja monissa muissakin urheilumuodoissa. Yksinkertaisen tyylikkäät shortsit sopivat hyvin myös arkiseen käyttöön lämpimillä keleillä. Teknisemmistä materiaaleista valmistetut pelipäivän jalkapalloshortsit löydät useissa eri väreissä ja mielenkiintoisin kuoseinkin koristeltuna. Löydät harrastejoukkueesi peliasun kanssa yhteensopivat shortsit helposti valikoimastamme tai voit toki etsiä muuten vain mieluisan väriset mallit monenlaiseen urheiluun sopivasta tuotteiden kavalkadista. Lukuisat jalkapallomaailman suurista joukkueista käyttävät adidaksen jalkapallotuotteita ja tämä jo itsessään kertoo kaiken tarvittavan tuotteiden laadusta. Sinullakin on nyt mahdollisuus hankkia futisshortsit lukuisten suurjoukkueiden tunnuksilla ja väreillä koristeltuna. Valloita futisviheriöt tai fanikatsomot suosikkijoukkueesi väreissä!