alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapalloasu

 
[342]

Useiden maailman huippujoukkueiden kokonaiset jalkapalloasut löydät adidakselta. Tunnusta rohkeasti kannustamaasi joukkuetta komean ja huippulaadukkaan jalkapallovaatetuksen avulla. Teknisesti urheiluun pätevät, mutta myös fanittamiseen täydellisesti sopivat futisasut adidaksen verkkokaupasta kestävät aikaa ja käyttöä.

1 / 8
Page:of 8

Komeat peliasut urheiluun ja kannustamiseen

adidas on merkittävänä urheilutarvikkeiden valmistajana tunnettu korkealaatuisista jalkapallotuotteistaan. Nyt saatavilla on upeita virallisia jalkapalloasuja monilta huippuseuroilta ympäri maailman. Vaihtoehtoja löydät lukuisista Englannin huippujoukkueiden asusteista aina valtameren toisella puolen sijaitsevien joukkueiden tyylikkäisiin pelipukuihin. Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetuissa peliasuissa on helppo valloittaa jalkapallokentät pelin tuoksinassa tai kannustaa oma suosikkijoukkue menestykseen paikan päällä tai kotikatsomossa hurraten. Tarjolla on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja sekä harjoitteluun, pelaamiseen että kannustamiseen. Yksinkertaisen siisteissä treeniasuissa omatoiminen jalkapalloharjoittelu hoituu sujuvasti, tai vaihtoehtoisesti voit poimia pelikentälle ja kannustamiseen omasi hienosti sopivista virallisista koti- ja vierasasuista.

Monien vaihtoehtojen ja laatumateriaalien maailma

Ammattilaistason kentät ovat adidaksen jalkapalloasuille tuttu näyttämö, sillä useat maailman huippujoukkueet käyttävät nimenomaan ikonisella ja laadun takeena toimivalla 3-Stripes-logolla varustettuja peliasuja. Tämä jo itsessään kertoo tuotteiden laadusta paljon, sillä huippujoukkueiden vaatimustaso on tunnetusti korkea. Joustavista ja kestävistä materiaaleista valmistetuissa shortseissa liikkuminen ja akrobaattisetkin suoritukset kentällä hoituvat jouhevasti. Pelipaidoissa käytetty erittäin kevyt ja hengittävä materiaali takaa puolestaan mukavuuden pitkäänkin pelisessioon. Jalkapallossa olennaisena osana asuun kuuluvat sukat on puolestaan valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka tukee pohkeita, eikä anna jalan lonksua nappulakengissä. Näin vältät myös ikäviä hankaumia, joita saattaisi normaalisukkia käyttäessä futiskentällä ilmaantua. Valitse vain oma suosikkisi adidaksen erittäin kattavasta jalkapallovaatteiden valikoimasta, ja koe liikkumisen helppous huippulaatuisissa pelivaatteissa.,

Kanna suosikkijoukkueesi peliasua ylpeydellä

Tunnusta suosikkijoukkueesi värejä ylpeydellä adidaksen jalkapallopaita päälläsi. Suurten eurooppalaisseurojen futisasuja löydät niin FC Bayernilta, Juventukselta, useilta englantilaisseuroilta ja monilta muiltakin huippujoukkueilta ympäri maailman. Ehkä kaipaat kavereiden kesken pelattaviin peleihin korkealaatuisia jalkapallosukkia suosikkijoukkueesi värityksellä ja logolla? Tai kenties etsit hienoa maajoukkuepaitaa tai -asua tulevien kansainvälisten turnausten seuraamiseen ja suosikkisi kannustamiseen? Meiltä löydät myös usean maajoukkueen komeat puvut, etsitpä sitten pelkkää pelipaitaa tai kokonaista asua shortseineen päivineen. Mikään ei estä myöskään yhdistelemästä useamman kannustamasi joukkueen tuotteita! Adidaksen laadukkaita jalkapallotuotteita ja -asuja on saatavilla useissa kokoluokissa lasten pienistä malleista myös erittäin suuriin kokoihin saakka.