alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapallokengät

 
[312]
1 / 7
Page:of 7

Jalkapallokengät juniorista ammattilaisille

Kaikenkokoisille ja -ikäisille suunnitellut adidaksen jalkapallokengät on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä, pitoa, tukea ja kontrollia jalkapallokentille. Näyttäviä ja ennen kaikkea toimivia sekä laadukkaita kenkämalleja löydät yhtä lailla vasta lajia aloitteleville pienokaisille kuin rautaisille ammattilaisillekin – sukupuoleen katsomatta. Voit poimia adidaksen valikoimista kätevät monikäyttöiset kengät, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi juniorien käyttöön. Toisaalta voit myös valita tarkkaan oikealle alustalle sopivat mallit pelipaikkasi ja -tyylisi mukaisilla istuvuuksilla ja nappien pituuksilla. Tarjoamme sopivat kenkämallit kaiken tasoisille jalkapallon harrastajille. Yhdistävänä tekijänä adidas-jalkapallokengissä on niiden korkea laatu.

Nappulakengät erilaisille alustoille

Erilaisilla alustoilla pelatessa ja erityisesti ammattimaisemmin lajia harrastaessa on hyvä omistaa kyseisille alustoille suunniteltuja nappulakenkiä. Normaalilla nurmella pelatessa on hyvä vetäistä jalkaan pelikengät, joissa on pidemmät napit ja napakka pito myös sadesäällä. Erityisesti luonnonnurmelle tarkoitettujen mallien käyttöä ei hieman suuremman loukkaantumisriskin takia suositella keinonurmelle. Sen sijaan keinonurmella kenkävalinnaksi löytyy hieman lyhyemmillä napeilla varustettuja ja nimenomaan erilaiselle pinnalle suunniteltuja jalkapallokenkiä. Kovilla alustoilla, kuten hiekalla, voi olla hyvä panostaa myös kantapään lisäpehmusteisiin nilkan ja pohkeen hyvinvoinnin vuoksi. Kätevät hybridimallit, jotka soveltuvat sekä luonnonnurmelle että keinonurmelle, ovat erityisen hyviä muun muassa juniorikäyttöön, sillä pelialusta vaihtelee tällöin usein. Pohjavaihtoehtoja miettiessä ei tietenkään kannata unohtaa sisäfutikseen soveltuvia malleja. Tällöin ei luonnollisesti nappeja saa kenkien pohjissa olla, vaan tärkeää roolia kengissä näyttelee kuminen ja pitoa tarjoava pohja sekä sukkamainen istuvuus jalkaan.

Näyttävät kuosit ja värit

Teknisten asioiden ohella tärkeä tekijä jalkapallokenkiä valitessa on tietysti se, miltä ne näyttävät. adidaksen futiskenkien valikoima on näyttävyydessään aivan huippuluokkaa ja voitkin valita mieleisesi tyylit kymmenistä erilaisista vaihtoehdoista. Ehkä haluat simppelit yksiväriset mallit, jotka sopivat mukavasti muuhun peliasuusi? Tai kenties haluat nimenomaan täysin muusta asusta poikkeavan räikeän värityksen tai kuvioinnin jalkineisiisi. Ammattilaispiireissä kengät ovatkin kutakuinkin ainoa pelivarustuksen osa, joka saa poiketa muusta peliasusta. Tässäkin mielessä voit myös erottua joukosta hauskalla kenkävalinnalla!