alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten trikoot & leggingsit · Men's tights & leggings

 
[29]

Miesten trikoot & leggingsit

adidaksen mukavat miesten trikoot ja leggingsit ovat tyylikkään treenilookin perusta. Valikoimastamme löydät eriväriset trikoot ja leggingsit lukuisissa malleissa ja materiaaleissa. Valitse trikoon pituus, joka miellyttää silmääsi ja tuntuu mukavalta päällä. Miesten mallistoihin kuuluu esimerkiksi lyhyitä, pyöräilyshortsimaisia trikoita, trikoita 3/4-mitalla sekä nilkkapituisia trikoita. Muista myös haalarimaiset urheilutrikoot, jotka ovat esimerkiksi monen pyöräilijän valinta. Trikoista ja leggingseistä on tullut oleellinen osa miesten treenityyliä juoksu- ja kuntosaliharrastajien keskuudessa. Laadukkaat adidas-leggingsit eivät lipsu tai luisu päältä vaan pysyvät napakasti paikallaan. Samalla ne joustavat ja tarjoavat tarvittavan liikkuvuuden urheiluun. Esimerkiksi HEAT.RDY-tekniikka tekee trikoomateriaaleistamme hengittäviä. adidas-trikoot pitävät ihosi kuivana ja olon miellyttävänä läpi rankankin treenin.

Men's tights & leggings

Push your performance in men’s tights and leggings, designed to offer you all the flexibility and comfort of a second skin. From compression fits to looser cuts that offer enhanced agility, these pieces can be worn as a warming base layer or on their own. Sport-specific models are available for disciplines like running, cycling, yoga and swimming, while others are perfect all-rounders to see you through from the track to the gym.