alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten rugbyshortsit

 
[2]
adidaksen miesten rugbyshortsit sopivat sekä lajin harrastajille että faneille. Kestävät ja mukavat shortsit tuntuvat miellyttäviltä päällä ja ovat tyylikkään näköiset myös vapaa-ajan käytössä. Tutustu myös valikoimamme ekologisiin, kierrätysmateriaaleista valmistettuihin rugbyshortseihimme.

Tyylikkäät ja kestävät miesten rugbyshortsit

Valikoimastamme löydät erilaisia miesten rugbyshortseja, jotka sopivat sekä rugbyn pelaajille että lajin fanittajille. Voit pukeutua rennon tyylikkäästi niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin sekä kannustaa omaa suosikkiasi voittoon. Rugbyshortsit sopivat monipuolisesti erilaisiin urheilusuorituksiin sekä osaksi aktiivista elämäntyyliä. Tyylikkään ulkoasunsa ansiosta shortsit soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Uudistamme valikoimaamme säännöllisesti, joten löydät miesten rugbyshortseista erilaisia uutuusmalleja, mutta toki myös suorastaan ikonisia 3-Stripes-shortseja. Useimmissa shortsimalleissa pääset valitsemaan eri väreistä, ja klassisen tyylikkäitä shortseja on helppo yhdistellä eri yläosiin ja luoda näin oma uniikki sporttinen tyyli. Huomaa, että löydät miehille tarkoitettuja rugbyshortseja myös unisex-mallistoistamme.

Rugbyshortsit, jotka tuntuvat mukavilta päällä

Rugby on tunnetusti hyvin fyysinen laji, ja sitä voidaan pitää jopa kontaktilajien kuninkaana. Lajiin kuuluvat olennaisena osana esimerkiksi taklaukset sekä muut lähikontaktit. Lisähaastetta pelaamiseen tuo esimerkiksi märällä nurmella pelaaminen. Sen vuoksi onkin tärkeää, että rugbyshortsit on valmistettu vankasta ja kestävästä materiaalista. Tällöin valmistusmateriaali paitsi kestää rankoissakin olosuhteissa, myös estää pelaajaa saamasta ikäviä naarmuja ja kolhuja. Kuten kaikille urheilushortseille, myös rugbyshortseille on totta kai tärkeää, että ne tuntuvat miellyttäviltä päällä. adidaksen rugbyshortseissa onkin käytetty hengittäviä ja kevyitä materiaaleja. Pehmeä kangas lisää mukavuutta ja tuntuu miellyttävältä iholla. Useimmat miesten rugbyshortseistamme on valmistettu osin kierrätysmateriaaleista, osana sitoutumistamme muovijätteen poistamiseen. Valitsemalla shortsit adidakselta tuet siten samalla työtä ympäristön suojelemiseksi.

Lisää shortsiesi käyttöikää hoitamalla niitä oikein

Vaikka myymämme miesten rugbyshortsit on aina valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, oikealla käytöllä ja pesulla varmistat, että ne kestävät pitkään. Joten muista lukea shortsien pesu- ja hoito-ohjeet huolellisesti ja myös noudattaa niitä. Näin saat lisättyä shortsiesi käyttöikää. Huomaa, että monia shortseja ei esimerkiksi pidä kuivata rumpukuivauksella, eikä huuhteluainetta tule käyttää. Muista myös pestä shortsit samanväristen vaatteiden kanssa. Voit tutustua shortsien hoito- ja pesuohjeisiin jo ennen tilausta. Klikkaa tuotteen kuvaa saadaksesi siitä lisätietoja.