alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbykengät

 
[12]
Rugbykenkämme on suunniteltu juuri tarkkoja rugbypotkuja varten sekä pitämään tasapainon märälläkin nurmella. Lisäksi ne tuntuvat miellyttäviltä jaloissa ja kestävät myös kovassa käytössä. Valitse värikkäät kengät rohkeilla kuvioinneilla tai klassisen tyylikkäät rugbykengät.

Valitse omannäköisesi rugbykengät adiaksen laajasta valikoimasta

Olipa laji mikä tahansa, kunnon kenkiin kannattaa panostaa. Sen lisäksi että rugbykenkämme on suunniteltu tuomaan lisäpotkua peliisi, on niiden suunnittelussa kiinnitetty totta kai huomiota myös ulkonäköön. Laajassa valikoimassamme onkin kenkiä monenlaisiin sporttisiin tyyleihin. Suurin osa kengistämme on unisex-mallistoa, joten sinun tarvitsee valita vain oikea koko. Useimmissa malleissamme on useita värivaihtoehtoja, joista valita. Esimerkiksi monet trendikkäistä kirkkaista väreistämme ja rohkeista kuvioinneistamme tuovat varmasti ylimääräistä energiaa urheilusuoritukseesi. Erotu joukosta paitsi pelitaidoillasi, myös upeilla kengilläsi! Todellisten väriläiskien lisäksi valikoimastamme löytyvät myös klassisemmat ja hillitymmät värisävyt ja kuvioinnit. Huomaathan myös, että monissa tuotteissamme on käytetty kierrätysmateriaaleja, joten ne ovat parempi valinta myös ympäristön kannalta.

Rugbytossut innovatiivisilla ratkaisuilla, joita jalkasi rakastavat

Kunnon kengät ovat jalkojesi paras ystävä. Ne lisäävät omaa suorituskykyä, ovat miellyttävät jalassa ja voivat jopa ehkäistä loukkaantumisia. Rugbykentällä pelatessa olosuhteet voivat olla haastavat, esimerkiksi märällä nurmikolla juostessa. Siksi kannattaa valita rugbykengät mallistostamme, jossa on käytetty innovatiivisia ratkaisuja suorituskyvyn lisäämiseksi. Kengät on esimerkiksi suunniteltu juuri rugbypotkuja varten. Rugbytossujen iskualueen kumielementit on suunniteltu parantamaan potkun tarkkuutta.  Esimerkiksi kevyt synteettinen ulkopohja on puolestaan kehitetty pitämään tasapainoa yllä juuri pehmeällä alustalla. Korotetut kantapääosat ja vaahtomuovipehmusteet varmistavat jalan pysymisen optimaalisessa asennossa. Rugbytossujen muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ne ovat varmasti miellyttävän tuntuiset jalassa. Valikoimamme kengät sopivat erinomaisesti sekä vasta-alkajille että ammattilaistason urheilijoille. Kun haluat lisätietoa tuotteesta tai lukea asiakkaidemme käyttökokemuksia, klikkaa kyseisen tuotteen kuvaa.

Huolehtimalla rugbykengistäsi oikein lisäät niiden käyttöikää

Rugbykenkämme ovat laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät käytössä. Kenkiä tulee kuitenkin muistaa hoitaa oikein, jotta saat pidennettyä niiden käyttöikää entisestään. Siksi kenkien pesu- ja huolto-ohjeita tulee noudattaa aina tarkoin. Rugbykenkien hoidossa pätevät monet samat ohjeet kuin muissakin urheilukengissä. Esimerkiksi kastuneiden kenkien tulee antaa kuivua rauhassa huoneen lämmössä tai ilmastoidussa tilassa. Mahdollinen kenkiin joutunut hiekka tai kivet tulee poistaa sekä kengän sisä- että ulkopuolelta. Muista myös tarkistaa säännöllisesti kenkien kunto, sillä kenkien tultua käyttöikänsä päähän, niiden toimivuus ja turvallisuus heikkenevät. Siksi kannattaakin uusia kengät ajoissa.