alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugbykengät · Rugby Boots & Shoes

 
[15]

Rugbykengät

Valitse rugbykenkäsi adidaksen valikoimasta! Tasokkaat rugbykenkämme palvelevat sekä harrastusta vasta aloittelevia että edistyneitä pelaajia. Älä tingi tyylistä tai laadusta – adidaksen kenkien avulla parannat peliäsi. Olemme kehittäneet kenkävalikoimaamme eräiden maailman parhaimpien rugbypelaajien kanssa. Näin varmistamme, että kenkämme todella toimivat peli- ja harjoitustilanteissa. Luota adidas-laatuun ja lähde rugbykentälle ammattilaisen asenteella! Rugby on vaativa laji, joten myös kengille asetetut vaatimukset ovat kovat. adidaksen rugbykengät ovat kevyitä ja kestäviä ja mikä tärkeintä, ne antavat pelikentällä hyvän pidon myös yllättävissä tilanteissa. Kenkä antaa jalan hengittää ja istuu jalkaan erinomaisesti. adidaksen tuotekehittelyn ansiosta kengästä tulee pelikentällä kuin osa kehoasi.

Rugby Boots & Shoes

High-quality, high-style and high-tech, adidas rugby boots are made to out-perform all others and give you the cutting edge. Working with the best rugby players in the world we test and improve our boots and materials to industry leading standards. Designs incorporate cutting edge styles, technologies and stories to create the highest performing rugby boots out there.