alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbypaidat

 
[1]
Pue yllesi jokin adidaksen verkkokaupasta löytyvistä suosittujen joukkueiden rugbypaidoista. Korkealaatuisten paitojen valikoimasta löydät kaikenikäisille ja -kokoisille sopivat mallit pelikentälle, tyylikkääksi lahjaksi lajin ystävää ilahduttamaan ja fanikatsomoon kuuluvaa yhtenäisyyttä ja tunnelmaa tuomaan.

Rugbypaidat ikonisten suosikkijoukkueiden väreissä ja kuoseissa

Rugbylla on suhteellisen pitkä historia ja lajin parissa toimii useita ikonisia joukkueita. Sinulla on nyt oiva mahdollisuus löytää adidaksen verkkokaupasta useiden huippujoukkueiden pelipaitojen tarkkoja virallisia replikoita ja pukea ne päällesi kannustaessasi suosikkijoukkuettasi tai harrastaessasi itse lajia. Luonnollisesti laadukkaat rugbypaidat soveltuvat myös muiden lajien harrastamiseen hienosti. Useiden joukkueiden paidoista löydät valikoimastamme hienot vieras- ja kotipaidat. Paitoja koristaa kunkin joukkueen logojen lisäksi laadun takeena toimiva klassinen adidaksen 3-Stripes-logo. Mikäli sinulla ei ole tiettyä suosikkijoukkuetta, kuosivaihtoehtoja löytyy tyylikkään yksivärisistä vaihtoehdoista tyyliteltyihin monivärisiin malleihin – voit täten valikoida juuri oman suosikkisi laajasta rugbypaitojen kavalkaadista.

Upeat pelipaidat kaikille pelaajille ja faneille

Mieluisat pelipaidat niin rugbyn kuin lukuisten muidenkin lajien harrastamiseen löydät valikoimastamme helposti. Paitamalleja on kaikenikäisille lajista kiinnostuneille ja lukuisissa eri kokoluokissa. Perheen pienimmille löydät jopa yhtenäistä asukokonaisuuksia, joissa mukana tulee pelipaidan lisäksi shortsit. Aitojen rugbyjoukkueiden pelipaitareplikoita on saatavilla sekä miesten että naisten malleissa. Kokovalintaa auttaa adidas-verkkosivuilta tuotekuvauksista löytyvä kätevä koko-opas, joka opastaa sopivan koon löytämisessä. Rugbypaidat sopivat lajin ystävälle loistavasti yhtä lailla urheilemiseen, faniporukan vaatetukseksi kuin seinälle koristeeksi. Kattavasta koko- ja mallivalikoiman ansiosta adidaksen verkkokaupasta voi hyvinkin löytyä myös sopiva paitamalli lahjaksi tiettyä joukkuetta kannustavalle puolisolle, ystävälle tai perheenjäsenelle.

adidaksen luonnonmukaisesti valmistettua kestävää ja tyylikästä laatua

Rugbypaidat ovat monista muista pelipaidoista poiketen pikeepaitoja. Lajin varusteissa kestävyys on luonnollisesti tärkeässä osassa, mutta tämän lisäksi pikeepaidat ovat päällä varsin mukavia ja hyvin istuvia. Moni tarjolla olevista malleista on valmistettu myös vähintään osittain kestävään kehitykseen pyrkivin metodein, laadusta tippaakaan tinkimättä. Tästä esimerkkinä muun muassa useassa mallissa käytetty merestä kerätty muovi, joka on kierrätetty osaksi valmistusmateriaalia. Näin toteutuu myös adidaksen pitkän aikajänteen pyrkimys kohti mahdollisimman luonnonmukaisia toimintatapoja ja valmistusmenetelmiä. Paitojen laadukkaan valmistuksen ja kestävien materiaalien lisäksi niiden pysymistä huippukuntoisena voit itsekin edistää pesuohjeita noudattamalla. Muistathan myös jättää erilaiset printti- ja joukkuelogot silittämättä – näin kuviointi kestää vuodesta toiseen.