alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbyvaatteet

 
[13]
Rugbyvaatteet kaikkiin lajin tarpeisiin! Valitse itsellesi lajin vaatimusten mukaisesti kestävä pelipaita kentälle tai katsomon puolelle näyttävä fanipaita suosikkijoukkueen väreissä. Tarjolla on adidaksen treenivaatteiden aatelia jokaiselle lajin harrastajalle lukuisissa kokoluokissa ja säähän kuin säähän.

Rugbyvaatteet, jotka kestävät käyttöä ja näyttävät hyviltä

Rugbykentällä vaatteiden kestävyys on yksi niiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Tästä syystä myös muutenkin laatua ja luotettavuutta uhkuvat ja 3-Stripes-logoja kantavat adidaksen rugbyvaatteet ovat kestävyydeltään huippuluokkaa. Olipa kyse sitten treenivaatteista, esimerkiksi rennoista verryttelyhousuista ja huppareista, tai lukuisten suosittujen joukkueiden pelipaitojen mukaan valmistetuista paidoista, voit luottaa tuotteiden kestävyyteen. Vankan rakenteen lisäksi rugbyvaatteiden valikoimassa on panostettu istuvuuteen ja mukavuuteen. Tämän lisäksi valtaosassa tuotteista on käytetty luonnonmukaisempia valmistusmateriaaleja, kuten merestä kerättyä kierrätettyä muovia –  vaatteiden suorituskyvystä ja kestävyydestä tippaakaan tinkimättä.

adidas-pelipaita jokaiselle lajia seuraavalle rugbyfanille

Rugbyvaatteiden näyttävin ja kenties samalla tärkein osa on pelipaita. adidas tarjoaakin kattavan valikoiman tunnettujen rugbyjoukkueiden pelipaitojen mukaan valmistettuja malleja, joista löydät monesti myös koti- ja vieraspeleissä käytetyt paidat. Näillä jämäkän mukavilla ja monipuolisin kuosein varustetuilla pikeepaidoilla tunnustat suosikkijoukkueesi värejä niin kotikatsomoissa, rugbya kavereiden kanssa pelatessa kuin muissakin harrastuksissa. Tyylikäs pelipaita soveltuu myös loistavasti lahjaksi lajista innostuneelle tai tiettyä joukkuetta kannustavalle puolisolle, ystävälle tai perheenjäsenelle. Vai haluatko kenties luoda näyttävän urheilullisen sisustuselementin? Ripusta suosikkijoukkueesi komea paita seinälle, niin kaikki näkevät, mitä joukkuetta kannustat.

Sopivat asusteet harjoituksiin sisällä ja ulkona

Mieluisat ja mukavat vaatteet kaikenlaiseen harjoitteluun ja harrastamiseen – myös rugbykentän ulkopuolella – löydät adidaksen rugbyvaatteet-valikoimasta. Laaja kavalkadi virallisten pelipaitojen replikoita soveltuu luonnollisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön ja monenlaisiin urheilulajeihin. Lenkille lähtiessä päällesi löydät valikoimasta esimerkiksi korkealaatuisen hupparin tai ikonisella 3-Stripes-logolla varustetut verryttelyhousut ja -takin. Koleampaan säähän ja pieneen sateeseen saat mukavuutta pukemalla päällesi suojaavamman tuulitakin – näin saat harjoituksista kaiken irti. Lämpimämmille keleille, sisäliikuntaan ja saliharjoitteluun soveltuvat puolestaan hienosti aina luotettavat t-paidat ja hihattomat sekä mukavalla tekstuurilla varustetut urheilushortsit. Kattava valikoima kestäviä ja laadukkaita urheiluvaatteita on lisäksi varustettu erittäin laajalla kokorepertuaarilla. Kattavassa valikoimassa on kestäviä ja laadukkaita urheiluvaatteita kaiken kokoisille ja -ikäisille liikkujille – tyyli on kiinni asenteesta, ei ulkoisista tekijäistä!  Tutustu adidaksen mainioon rugbyvaatteet-valikoimaan ja poimi matkaasi sopivat peli- ja treenivaatteet.