alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Miesten verryttelyhousut · Men trackpants

 
[246]
Price
€ 21 - € 385
21385
Men Running Black Saturday PantsMen Running Black Saturday Pants

Saturday Pants

Men Running

1 / 6
Page:of 6

Miesten verryttelyhousut

adidaksen miesten verryttelyhousut vakuuttavat kadulla, juoksuradalla ja kuntosalilla. Tämän monipuolisempaa urheiluhousujen valikoimaa on vaikea löytää. Voit valita klassisen adidas Originals -housumallin retrohengessä tai revitellä värikkäillä printeillä ja logoilla – valinta on sinun. Valitsit minkä mallin ja värin tahansa, adidaksen miesten verryttelyhousut tarjoavat käyttäjilleen vain parasta laatua. Verryttelyhousuja on tarjolla monissa eri materiaaleissa, mutta kaikki materiaalit on tehty aktiivista, urheilullista arkea silmällä pitäen. Verryttelyhousujemme hengittävät, kevyet ja pehmeät materiaalit tuntuvat aina hyvältä päällä. Suosi rentoa, väljää verryttelyhousumallia klassisilla 3-Stripes-raidoilla tai valitse istuvampi housumalli, joka tuo kehosi muodon esiin. Muista myös huippujalkapallojoukkueiden jalkapalloverkkarit, jotka tuovat uutta potkua futistreeneihisi!

Men trackpants

Our men’s trackpants may have sports excellence at their core, but they’re also a perfect choice for showing your style on the streets. Easy to slip on for practice or a walk around town, these comfortable trousers can be lightweight or fleecy depending on the level of warmth you need. Tapered or loose cuts deliver a fit that will keep you moving effortlessly, and bright or muted colours add individual expression to any wardrobe.