alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugby-t-paidat

 
[2]
adidakselta löydät rugby-t-paidat pelikentille, kisakatsomoon ja osaksi aktiivista elämäntyyliä. Paidoissa käytetty materiaali on hengittävää ja kevyttä, joten tunnet itsesi mukavaksi kovassakin treenissä. Materiaaleissamme on käytetty myös tavallista ekologisempia ratkaisuja, joten luonto kiittää valinnastasi.

Rugby-t-paidat osana trendikästä sporttityyliä

Rugby-t-paidoissamme on käytetty innovatiivista, kevyttä ja hengittävää materiaalia, jonka ansiosta tunnet olosi kuivaksi ja miellyttäväksi myös hikisessä treenissä. Materiaali poistaa tehokkaasti kosteutta iholta. Paidat ovat monikäyttöisiä, joten niitä voi hyvin käyttää myös muissa liikuntasuorituksissa, joissa paidalta vaaditaan paljon. Paitojen trendikäs design ihastuttaa myös pelikenttien ulkopuolella. Rugbypaitojen valikoimassa on myös t-paitoja, joilla voit osoittaa faniutesi ja jotka totta kai istuvat erinomaisesti myös muuhun vapaa-ajan käyttöön ja erilaisiin urheiluaktiviteetteihin. Löysät ja rennot paidat ovat ekstramukavia päällä, ja ne soveltuvat loistavasti osaksi muodikasta sporttista tyyliä. Valikoimamme uudistuu säännöllisesti, joten käy tsekkaamassa, millaisia rugbypaitoja meillä on tällä hetkellä, ja valitse itsellesi mieluisin. Tavallisesti adidaksen rugbypaitoja on saatavilla sekä unisex-malleissa että erikseen miehille, naisille ja lapsille. Useimmissa paitamalleissamme voit myös valita eri väreistä.

adidaksen rugby-t-paidat kestävät kovassakin käytössä

Rugby on tunnetusti kovien miesten ja naisten laji, jossa vaaditaan erinomaista kuntoa ja fyysistä kestävyyttä. Tätä samaa kestävyyttä edellytetään totta kai myös rugby-t-paidoilta. Koska t-paitojen materiaali on vankkaa, suojaa vaate pelaajaa erilaisilta naarmuilta ja kolhuilta, joita fyysisessä kontaktilajissa voi hyvinkin syntyä. Koska materiaali on samalla suorastaan höyhenenkevyttä, siivittää paita pelaajaa kentällä hulppeasti eteenpäin, eikä onnistuminen ole ainakaan paidasta kiinni. Huomaathan, että adidas ottaa materiaaleissa huomioon kestävyyden ja mukavuuden lisäksi myös ekologisuuden. Monissa rugbypaidoissamme on käytetty kierrätysmateriaaleja, ja puuvillatuotteissamme päämateriaalina on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty puuvilla. Tilaamalla t-paidat rugbyyn adidakselta teet siis samalla tavallista vastuullisemman ja ympäristöystävällisemmän valinnan.

Muista noudattaa rugby-t-paitojen hoito-ohjeita

Siitä huolimatta, että rugbypaitamme on tehty korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, on niiden oikeanlainen hoito tärkeää. Näin varmistat, että paita kestää uudenveroisena pitkään. Osaa paidoista ei pidä esimerkiksi kuivata kuivausrummussa, eikä huuhteluaineen käyttöä suositella. Välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä, pese paita muiden samanväristen vaatteiden kanssa. Voit tutustua paitojen pesuohjeisiin jo etukäteen klikkaamalla tuotteen kuvaa. Tällöin saat lisätietoja sekä paidasta, että siinä käytetyistä materiaaleista, ja voit lukea tyytyväisten asiakkaidemme arvioita vaatteesta.