alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FREE HIKER -vaelluskengät

 
[52]
Uuden sukupolven mukavuus yhdistyy klassiseen adidas-tyyliin FREE HIKER -kengissä, jotka on suunniteltu tarjoamaan suurin mahdollinen keveys pitkän rasituksen aikana. Valittavanasi on useita värejä ja malleja sekä lyhyille että pitkille vaelluksille, säähään kuin säähän.
1 / 2
Page:of 2

FREE HIKER – keveitä askelia Boost-teknologian ansiosta

adidaksen FREE HIKER -vaelluskengät on suunniteltu antamaan askeleillesi hieman ylimääräistä nostetta. Boost-iskuvaimennetut pohjalliset reagoivat liikkeeseen ja keventävät ja pehmentävät kulkua. Continental Rubber -pohjat puolestaan takaavat pidon ja varmat askeleet maastossa kuin maastossa. adidas FREE HIKER -kenkien mallit ovat uskomattoman kevyitä, mutta tarjoavat silti tukea siellä, missä sitä tarvitaan. Ne antavat jalkojen liikkua vapaasti, ja vettä hylkivät materiaalit pitävät varpaat lämpimänä ja toisaalta myös hengittävät. Löydät mallit sekä talvipatikointiin että kevyempiin maastoihin ja sääolosuhteisiin. Nauhattomat talvivaelluskengät ovat kevyet kuin sukat, mutta silti tukevat ja lämpimät. Muotoillut kärkiosat viimeistelevät mukavuuden, ja tutut kolme raitaa takaavat tyylin.

FREE HIKER – varmuutta vaelluksille

Olitpa sitten kokenut patikoija tai vasta aloittamassa vaellusharrastusta, FREE HIKER -mallistosta löydät tarpeisiisi sopivat kengät. adidas tarjoaa uuden sukupolven käyttömukavuutta ja innovatiivista muotoilua, joka päihittää menneisyyden raskaat jalkineet. Boost-teknologian ansiosta kengät melkein tekevät osan jalkatyöstä puolestasi, joten voit keskittyä vaelluksella olennaiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia sään vaihteluista tai yllättävistä mutalammikoista, sillä GORE-TEX® ja muut materiaalit pitävät jalkasi kuivana, mikä on miltei elintärkeää etenkin pitkillä vaelluksilla. Vaikka olisit harrastanut vaellusta jo pitkään, et ehkä vielä ole kokenut FREE HIKER -kenkien vertaista keveyttä ja mukavuutta. Sukkamaiset kengät suorastaan halaavat jalkojasi, ja voit tuntea maaston aivan uudella tavalla. Samalla saat askeliisi pitoa ja varmuutta. Kun tallattavana on kilometri kilometrin perään, jaksaminen ei saa olla ainakaan kengistä kiinni. Siksi FREE HIKER -vaelluskengät ovat nappivalinta kesät ja talvet.

Monia FREE HIKER -värivaihtoehtoja ja tuttua adidas-tyyliä

FREE HIKER -mallistostamme löydät kengät sekä miehille että naisille. Voit valita hillityistä murretuista sävyistä tai värikkäistä neonkuoseista, jotka sopivat käytettäviksi vaikka suoraan polulta klubille. Kengät ovat adidaksen ikonista ja aina yhtä ajankohtaista kolmiraitatyyliä, joten voit käyttää niitä kaupungissakin. FREE HIKER -kengissä on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, joten saatat nauttia luonnon kauneudesta ekologisen kestävyyden huomioon ottaen. Vaelluskengät kestävät kovaakin käyttöä – varsinkin, jos huollat niitä oikein.