alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Waterproof · Trail Running · Shoes

 
[18]
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail Running Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail Running Shoes
Tracerocker 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Agravic TR GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Two GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Agravic Flow Primegreen Trail-Running Shoes
Terrex Agravic TR GORE-TEX Trail Running Shoes
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail Running Shoes
Terrex Two GORE-TEX Trail Running Shoes

Lenkki sujuu mukavammin vedenkestävät polkujuoksukengät

Säätilan ei tarvitse häiritä lenkkeilyä. Välillä sateella tai sateen jälkeen on jopa paras hetki lähteä ulos, koska ilma on silloin puhdasta ja upean raikasta. Yleensä maa on silloin kuitenkin vielä märkä, ja kosteus voi mennä helposti läpi kengistä. Kengät ovat yksi juoksijan merkittävimmistä varusteista. Jotta lenkki sujuisi miellyttävästi ja jalat pysyvät kuivina, kannattaa käyttöön valita adidaksen vedenkestävät polkujuoksukengät. Niiden pintamateriaali on suunniteltu pitämään kosteus kenkien ulkopuolella. Sen lisäksi, että pintamateriaali on kengissä vedenkestävä, se myös hengittää mukavasti. Näin jalat eivät myöskään hikoile kengissä liikaa. Polkujuoksukenkien olisi hyvä olla myös tarpeeksi tukevat, mutta samalla kevyet. Tukevat kengät ovat tärkeät etenkin epätasaisessa maastossa, jotta nyrjähdyksiä tai muita vahinkoja ei satu. Juoksemisen tulee olla mukavaa ja turvallista. Kengät eivät saa olla kuitenkaan liian raskaat mukavaan ja nautinnolliseen jouksulenkkiin. Kaikkki edellä mainitut ominaisuudet on huomioitu adidaksen vedenkestävissä polkujuoksuun suunnitelluissa kengissä.

Mukavat ja turvalliset polkujuoksukengät adidakselta

Vedenkestäviä polkujuoksukenkiä on adidaksen valikoimassa monenlaisia – tarjolla on laatujalkineita sekä aikuisille että lapsille. Vedenkestävä ja hengittävä kenkien materiaali on olennainen osa kengän mukavuutta. Jalkineiden pohjan muotoilu ja pito on toinen tärkeä ominaisuus, johon kannattaa kiinnittää huomioita, kun etsii täydellisiä polkujuoksukenkiä. Polkujuostessa maasto on epätasaista ja välillä se voi olla myös todella liukas – tällaisissa olosuhteissa kengät eivät saa luistaa. Tarpeeksi pehmennetty ja hyvin muotoiltu pohja estää nilkkaan ja jalkapohjaan osuvaa ylimääräistä rasitusta pitkillä lenkeillä. Polulla vastaan tulevien kivien ja kantojen kohtaamiseen auttavat kenkien kärkiin lisätyt vahvistukset. Näillä kengillä voit nauttia lenkistä täysin sydämin ja olosuhteisiin ei tarvitse kiinnittää niin paljon huomioita.

Huolella suunnitellut adidaksen polkujuoksukengät

adidaksen vedenkestävissä polkujuoksukengissä voit olla aina myös lenkkipolulla tyylikäs. Kengät ovat virtaviivaisen ja sporttisen mallisia. Jo niiden kirkkaiden värien ja tyylikkään muotoilun näkeminen innostaa lähtemään juoksemaan! Värimaailmassa on kirkkaita ja energisiä värejä, kuten esimerkiksi turkoosia ja sähkönsinistä. Kirkkaiden värien lisäksi valikoimassa on tyylikkäitä mustia kenkiä, jotka ovat aina hyvä valinta. adidas haluaa vähentää maailmassa kertyvää muovijätettä ja pitää ympäristön siistinä. Tämän vuoksi kenkien materiaaleissa on suosittu kierrätettyjä raaka-aineita. Kun valitset kierrätetyt materiaalit, voit tulevaisuudessakin nauttia puhtaasta ympäristöstä ulkona juostessa.