alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Men · Trail Running · Shoes

 
[34]

Valitse lenkille adidaksen miesten polkujuoksukengät

Miesten adidaksen polkujuoksukengät ovat tyylikkäät ja mukavat kengät siivittämään lenkkiä. Energiaa ja sporttisuutta huokuvat värit ja kuvioinnit lisäävät motivaatioita liikkumiseen. Värimaailma noudattaa kuumimpia trendejä, mutta valittavana on myös klassisia tummia sävyjä. Ovatpa mieleesi sitten kirkkaat värit tai hillityt tummat värit, adidaksen valikoimassa on varmasti jotakin sopivaa. Urheiluun tarkoitettujen kenkien pintamateriaali on hengittävää ja kevyttä verkkomateriaalia. Vaikka nämä kengät on alun perin suunniteltu polkujuoksuun, tyylikkään ulkomuodon vuoksi niiden kanssa voi mainiosti lähteä myös kaupungille. Kestävä kehitys ja kierrätys on otettu materiaaleissa huomioon. Yksi ympäristöystävällisistä valmistumateriaaleista on valtameristä kerätty muovijäte. adidaksen tavoitteena on vähentää maailman muovijätettä ja tämä periaate on osa tätä näkemystä.

Miesten polkujuoksukengillä lenkki sujuu mukavasti

Nämä miesten kengät on suunniteltu juuri polkujuoksua varten. Maasto on usein haastavaa polkujuoksussa ja epätasaisuudet ja yllättävät olosuhteet on otettu huomioon. adidas on suunnitellut maailman huippupolkujuoksijoiden kanssa yhteistyössä näitä kenkiä. Polulla voi tulla vastaan mitä vain ja on hyvä varautua kaikkeen. Näiden kenkien kanssa pärjäät mudassa ja kosteassa maastossa, koska kenkien materiaali hylkii vettä ja likaa. Tärkeä ominaisuus näissä kengissä on pito, jonka ansiosta et liukastu epätasaisessa maastossa. Osassa kengissä riittävä pito on luotu lisäämällä kengänpohjiin kuviointia, joka lisää kitkaa. Voit nauttia lenkistä aivan eri tavalla, kun jalassasi on sopivat kengät.

Hyvillä kengillä pärjää haastavissakin maastoissa

adidaksen polkujuoksukengissä on mietitty erityisesti käytännöllisyyttä. Pienet yksityiskohdat nauhojen kiristyksiä myöten tekevät kengistä toimivat ja mukavat. Huolellinen suunnittelu adidaksen polkujuoksukengissä pääsee testiin haastavissa tilanteissa. Kengät on kuitenkin suunniteltu niin, että onnistunut lenkki ei jää niistä kiinni. Vettähylkivä GORE-TEX-ominaisuus estää kosteuden pääsyn kenkiin, mutta hengittää samalla sopivasti. Kaikkien kenkien pohjat ovat muotoiltu pehmeiksi ja ne vaimentavat iskuja kovassa maastossa. Osassa kengistä on koko pohjan pituudelle lisätty kevyt lisäpohja, joka tuo mukavuutta pitkälle lenkille ja suojaa jalkoja kovilta iskuilta kallioisessa maastossa. Kengät ovat tukevat, mutta samalla joustavat, jotta jalka ei rasitu pitkällä lenkillä turhaan. Polkujuoksussa tulee usein vastaan kiviä ja juurakoita ja tämän vuoksi useiden kenkien kärjissä on vahvike, joka auttaa kohtaamaan yllättävät esteet.