alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Women · Trail Running · Shoes

 
[46]

Tyylikästä mukavuutta adidaksen polkujuoksukengillä

Naisten adidaksen polkujuoksukengillä lenkki sujuu vaivattomasti. Ne ovat tyylikkäitä ja huolella suunniteltuja. Tyylikkäiden värivaihtoehtojen ja näyttävän designin ansiosta kengillä kehtaa lähteä vaikka kaupungille, vaikka ne onkin suunniteltu alun perin juuri urheiluun. Kengissä on runsaasti erilaisia värejä ja malleja. Vaaleista väreistä pitäville tarjolla on esimerkiksi hempeän persikan sävyjä tai laventelin liilaa. Jos puolestaan kirkkaat ja energiset värit ovat enemmän omaan makuusi, voit valita esimerkiksi sähäkät turkoosit tai vaikka monia eri värejä yhdistävät polkujuoksukengät. Koska kengät on suunniteltu urheiluun, materiaaleissa on kiinnitetty huomioita siihen, että ne hengittävät tarpeeksi. Samalla materiaali joustaa ja on kevyttä. Kierrätysteema näkyy vahvasti materiaalien valinnassa: mukana on esimerkiksi kenkiä, joiden valmistuksessa on käytetty valtamerien muovijätettä. Osa kengistä puolestaan on valmistettu tuotannossa syntyvästä jätteestä, kuten esimerkiksi leikkuujätteestä. adidas haluaa vähentää maailman muovijätettä ja nämä materiaalivalinnat ovat osa projektia.

 

adidaksen polkujuoksukengät – elämyksiä lenkille

adidas on suunnitellut kenkiä juuri naisten polkujuoksuun. Lenkillä pitää varautua haastaviin olosuhteisiin, eikä koskaan tiedä, mitä tulee vastaan. Maasto voi olla välillä todella haastavaa ja sen vuoksi lenkin aikana ei pitäisi joutua huolehtimaan varusteista, vaan keskittyä juoksemiseen. Parhaiten näistä haasteista tietävät polkujuoksijat itse. Tämän vuoksi kenkiä on suunniteltu yhdessä maailman parhaiden polkujuoksijoiden kanssa. Valitsemalla adidaksen kengät pärjäät niin mudassa kuin kosteassakin maastossa. Materiaalit hylkivät vettä ja pitävät kosteuden poissa kengän sisältä. Liukkaassa maastossa on hyvä, että kengissä on tarpeeksi pitoa. Pidon takaa pohjaan erityisesti suunniteltu kuviointi. Näin voit nauttia paremmin lenkistä ja pysyt turvallisesti polulla myös haastavissa olosuhteissa.

Valitse oikeat kengät omiin jalkoihisi

Nämä adidaksen kengät on suunniteltu niin, että lenkin onnistuminen ei jää kengistä kiinni. Käytännöllisyyttä on mietitty pieniä yksityiskohtia myöten, alkaen nauhojen kiristyksestä ja kiinnityksestä ja pohjan muotoiluun jatkuen. Kengät ovat tarpeeksi tukevat, jotta nilkka ei saa ylimääräistä rasitusta. Samalla ne joustavat, jotta jalka saa rullata vapaasti liikkeen mukana. Pitkiä lenkkejä ajatellen pohjat ovat tarpeeksi pehmeät ja vaimentavat iskuja kovalla alustalla juostessa. Kenkien kärjet on myös vahvistettu useissa kengissä siltä varalta, että polulla tulee vastaan kiviä tai juuria.