alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rata- ja yleisurheilukengät

 
[31]

ADIDAKSEN YLEISURHEILUKENGÄT – RATAURHEILUN KÄRKISUORITUKSIIN

Rata- ja yleisurheilusuoritukset vaativat kunnollisia varusteita, jotka tukevat käyttäjänsä kehitystä koko harjoituksen, kisan ja vedon ajan. adidaksen ratakenkien ja niiden huipputeknologian avulla voit nostaa suorituksesi uudelle tasolle. Jalkineiden suunnittelussa on käytetty adidakselle ominaista tarkkuutta, huolellisuutta ja osaamista, joista hyötyvät niin urheilijat kuin harrastajatkin. Nopeuden, kestävyyden, pidon sekä kattavan värivalikoiman ansiosta yleisurheilukenkämme mahdollistavat menestymisen ja kehittymisen radalla tyylistä ja omaleimaisuudesta tinkimättä.

HUIPPUTEKNOLOGIAN AVULLA KOHTI UUSIA RATAVETOJA

adidaksen yleisurheilukenkien valikoima on suunniteltu suorituskykyä ja turvallisuutta ajatellen. Jalkineissamme on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa, joka tarjoaa loistavaa pitoa, erittäin kevyen rakenteen sekä tukea suorituksen aikana. Kenkiemme pohjat tarttuvat napakasti ratapintaan, mikä tehostaa suorituskykyä niin mutkissa ja käännöksissä kuin suorillakin osuuksilla. Jos tavoittelet erityisesti vauhtia, valikoimastamme löytyy juoksupiikkareita vaativiinkin suorituksiin. Pehmusteiden ja joustavuuden suunnittelussa on keskitytty jalkineiden kestävyyteen, ja hengittävä pintamateriaali mahdollistaa parhaan mahdollisen ilmanvaihdon. Ota siis räjähtävä startti kisaan ja anna kaikkesi matkan pituudesta riippumatta. Olitpa ratakilpailujen konkari tai aloitteleva harrastelija, ratakenkämme auttavat pääsemään tavoitteisiisi ja rikkomaan omat ennätyksesi kerta toisensa jälkeen.

PERIAATTEISTA JA SUORITUKSISTA TINKIMÄTTÄ

adidaksen ratakengät eivät ole vain urheilujalkineita, vaan keino päästä uudelle tasolle niin urheilussa kuin tyylillisestikin. Valikoimassamme on tyylikkäitä väriyhdistelmiä, joista voit valita juuri itseäsi puhuttelevat vaihtoehdot. Haluamme myös tarjota urheilijoille mahdollisuuden noudattaa periaatteitaan: adidas on sitoutunut ympäristötavoitteisiin, joten valikoimastamme löytyy jalkineita, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Kattavasta valikoimastamme löytyy yleisurheilukenkiä moneen tasoon, makuun ja lajiin – aina pikajuoksusta keihäänheittoon ja pituushyppyyn asti. Tutustu siis jalkinevalikoimaamme, ylitä maaliviiva pää pystyssä ja tavoittele pisintä heittoa. Sillä jokainen veto ja suoritus vie sinut lähemmäs seuraavaa tavoitetta ja tasoa.