alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Naisten verryttelyhousut · Women trackpants

 
[163]
Price
€ 26 - € 200
26200
1 / 4
Page:of 4

Naisten verryttelyhousut

adidaksen naisten verryttelyhousut ovat sekä treeni- että katumuodin kuolematon klassikko. Rennot verkkarihousut eivät tarvitse seurakseen kuin tyylikkään topin tai t-paidan – ja adidas-look on kasassa. Voit vetää verryttelyhousut päälle niin jalkapallotreeneihin, lenkille, kuntosalille kuin tapaamiseen kavereiden kanssa – ja näytät aina sporttisen tyylikkäältä. Verryttelyhousujen malli- ja värivalikoima on runsas. Poimi tyköistuva malli tai rento malli, joko nilkkaresorilla tai ilman. Klassiset värit, kuten musta, valkoinen, sininen ja punainen, toimivat aina. Testaa kuitenkin myös katu-uskottavia khakihousuja tai suloisia vaaleanpunaisia verkkareita. Tyylikkään ulkonäön ohella adidas-verryttelyhousut tarjoavat tietenkin myös uskomattoman treenimukavuuden. Verryttelyhousut lämmittävät ja hengittävät, ja kevyet materiaalit antavat liikkumavaraa urheiluun.

Women trackpants

Hit the track, trail, or street in a pair of women’s trackpants. Designed specifically to support you in sports such as football, skateboarding, or running, or simply to deliver a touch of athletic style to your everyday wardrobe, these casual trousers are the ultimate blend of relaxed style and sophisticated technologies. Our fabrics can be breathable or warming, helping you to concentrate on the task at hand. Handy details like pockets and drawstrings allow you to wear your women’s trackpants the way you want.