alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FIFA MM-kisapallot

 
[18]
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Training Hologram Foil Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Pro Sala Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Pro Beach Ball
Al Rihla Training Sala Ball
Al Rihla Pro Winter Ball
Germany Al Rihla Club Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla League Ball
Al Rihla League Junior 350 Ball

Al Rihla, enemmän kuin jalkapallo

Virallinen adidas 2022 World Cup -pallo on nimeltään "Al Rihla", joka tarkoittaa matkaa. Se symboloi urheilumatkaa, jonka sitä käyttävät pelaajat kulkevat. Matka alkaa hetkestä kun potkaiset palloa ja siitä eteenpäin voit seurata sitä mihin ikinä se sinua kuljettaa. Tämä on maailmancup-pallo, joka reagoi liikkeisiisi ja ideoihisi muuttaen ne toiminnaksi. Al Rihla on enemmän kuin pallo. Se on tilaisuus löytää uusia mahdollisuuksia. Sen suoritusta tukevat speedshell-paneelit, muodot ja urat, jotka tukevat lentovakautta sekä helmimäinen valkoinen pohja tekevät virallisesta Qatarin MM-kisojen pallosta yhtä ainutlaatuisen kuin turnaus itsessään. Mitä tarinoita tulet kertomaan virallisen Al Rihla 2022 World Cup -pallon kanssa?

Keskity peliin

adidaksen valikoima maailmancup-jalkapalloja tarjoaa korkeimman tason ammattitaitoa, kestävyyttä ja suoritusta, jotta voit keskittyä vain peliisi. Tähtäätpä kansainvälisen jalkapallon korkeimmalle tasolle tai tykkäät potkiskella palloa ystävien kanssa, adidaksen World Cup -pallot tarjoavat kosketusherkän reunan, jota pelisi kaipaa. Valitse virallisista MM-kisapalloista, jotka ovat identtisiä oikean kanssa, jalkapalloista, jotka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja kestävistä klubipalloista, jotka ovat virallisen FIFA-pallon innoittamia sekä monista muista.

Kun valitset adidas World Cup -pallon hyödyt vuosisadan kokemuksesta urheiluvarusteiden suunnittelussa, joka tähtää korkeimmalle tasolle. Virallisia FIFA-pallojen logoja ja sertifikaatteja kantavat adidaksen jalkapallot ovat tehty lujista ulkomateriaaleista ja kumirakoista tarjotakseen vain parasta suoriutumiseen. FIFA-jalkapallot tarjoavat tarkkuutta niin ammattilaisille kuin amatööreille sekä tyylikkyyttä ja havaittavuutta kentälle. Valitse MM-pallo, joka sopii peliisi ja anna pallon johdattaa sinut omalle matkallesi.