alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Five Ten miehille · Five Ten for men

 
[48]

Five Ten miehille

Etsitkö täydellisiä kenkiä ja vaatteita vuoristovaelluksille tai vuoristopyöräilyyn? Five Ten miehille tarjoaa sen, mitä tarvitaan. Five Ten -mallisto koostuu vuoristoharrastajien kestävistä kengistä ja vaatteista. Ota Five Ten osaksi vuoristoseikkailuasi! Löydät miesten valikoimastamme esimerkiksi kiipeilykengät, vuoristovaelluskengät ja vuoristopyöräilykengät – kaikki taattua adidas-laatua. Five Ten on aktiivisten miesten kokoelma, ja myös kokoelman vaatteissa on menevä tyyli. Valitse vuoristoreissuille mukaan vaikkapa kokoelman lippis, huppari tai rento t-paita. Moderni design ja maanläheiset värit ovat osa Five Ten -tyyliä. Harrastuksistasi riippuen valitse jalkaasi esimerkiksi tukevat vaelluskengät, designiltaan yksinkertaiset maastopyöräilykengät tai joustavat mutta napakat kiipeilykengät. Pohjien pito on kiipeilykengissä erinomainen.

Five Ten for men

The ultimate in versatility, the Five Ten for men range contains a selection of unique clothing and footwear that will help you make the most of time spent on the bike, the trail, or the board. As well as providing a stable base and freedom-enhancing comfort for avid hikers and mountain bikers, this collection includes flexible shoes designed for rock climbing. Show off your skills in style with a supportive range created to inspire you to reach new heights.