alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten skeittikengät · Men skate shoes

 
[53]
Originals White Pro Shell ADVOriginals White Pro Shell ADV
Add to wishlist

Pro Shell ADV

Originals

Originals Black Puig ShoesOriginals Black Puig Shoes
Add to wishlist

Puig Shoes

Originals

Originals White Nora ShoesOriginals White Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

1 / 2
Page:of 2

Miesten skeittikengät

Skeittaus vaatii kengiltä vahvaa tekoa. adidaksen ikoniset miesten skeittikengät on luotu kaduille ja skeittipuistoihin – ne kestävät sekä käyttöä että katseita. Valikoimassamme on skeittikenkiä miehille lukuisissa eri tyyleissä ja välissä. Valitse retromalli 3-Stripes raidoilla tai testaa tyylikästä kokomustaa. Oli tyylisi sitten hillitty tai räväkkä, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon makuusi. Skeittilauta kulkee mukanasi kaikkialle, joten myös skeittikenkämme ovat monikäyttöisiä. Ne ovat arkikenkiä, jotka näyttävät potentiaalinsa heti, kun hyppäät laudalle. Laadukkaiden kenkien saumat eivät repeile. Vaikka kenkä ottaa osumaa, se säilyttää kuosinsa ja värinsä. Miesten skeittikenkämme ovat äärimmäisen mukavat jalalle, ja kumipohja antaa hyvän pidon kaikenlaisille pinnoille. Nappaa adidakselta täydelliset skeittikengät käyttöösi!

Men skate shoes

Men’s skate shoes include some of the most iconic items of footwear out there. Sharp profiles, popping colours, and premium-quality materials are just three of the features that characterise this timeless style of shoe. Add a touch of retro to your wardrobe or make an outfit sing with a sleek silhouette in modern colourways, and enjoy all-day comfort on the board and off. However you choose to wear yours, men’s adidas skate shoes have you covered.