alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Miesten collegehousut · Men joggers

 
[208]
Price
€ 27 - € 330
27330
1 / 5
Page:of 5

Miesten collegehousut

Miesten collegehousut adidas-tyyliin ovat ajaton klassikko. Mikäli haaveilet housuista, joissa viihdyt sekä kotisohvalla, ulkoilmassa että treeneissä, collegehousumme ovat valintasi. Ne sopivat sekä hölkkähousuksi että katutyyliin. Valitse miesten collegehousut haluamassasi värissä. Esimerkiksi mustat ja vaalean- tai tummanharmaat housut ovat monikäyttöinen värivalinta. Voit hankkia housut ikonisilla 3-Stripes-raidoilla tai ilman, ja malleissa on runsaasti valinnanvaraa. Mikäli haet vaivattoman rentoa tyyliä, valitse väljää mallia olevat collegehousut. Tarjolla on myös kehon muotoja korostavia istuvia malleja. Mikäli etsit nimenomaan juoksu- tai hölkkähousua, valitse valikoimasta mahdollisimman hengittävistä materiaaleista valmistetut collegehousut. Esimerkiksi monissa juoksuhousuissamme käytetty AEROREADY-tekniikka pitää ihosi kuivana ja tekee juoksusta kevyttä ja vaivatonta.

Men joggers

Stay warm on winter days or after a gruelling session on the track with adidas men’s joggers. Built for warmth and comfort, this collection features soft linings, breathable materials, and extra design elements like reflective details or handy pockets for security when on the move. Available in neutral shades or bold colours, a pair of men’s joggers can add casual style to any wardrobe, while different fits and lengths give you enhanced freedom of movement.