alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Trail Running

 
[140]
An action shot of the new Agravic Speed Ultra, worn by runners on a rocky terrain.

EXPERIENCE SPEED LIKE NEVER BEFORE.

Developed and tested with elite athletes, the Agravic Speed Ultra is our fastest trail-running shoe yet. Push your limits with our race-winning technology, including integrated Energy Rods, LIGHTSTRIKE PRO cushioning and a grippy Continental™ outsole.
Behind the quotation there is a background image of three runners, shot from behind, sprinting up a dusty trail track.

“THE AGRAVIC SPEED ULTRA MAKES ME FEEL LIKE I'M FLYING DOWNHILL WITH CONFIDENCE.”

EMILY HAWGOOD, ADIDAS TERREX ATHLETE AND 2ND PLACE UTMB (CCC)
1 / 3
Page:of 3

Laadukkaat ja tyylikkäät polkujuoksuvarusteet adidakselta

Jotta saavuttaisit haluttuja tuloksia ja nauttisit polkujuoksusta, tarvitset sopivat varusteet. adidaksella on loistava valikoima polkujuoksuun suunniteltuja varusteita. Tärkein varuste on kengät. Niitä löydät valikoimasta runsaasti. Hyvillä kengillä varmistat, että et kompastu ja pysyt polulla. Välillä lenkille lähtiessä voi olla huono keli. Säänkestävä takki takaa, että lenkkiä ei tarvitse jättää väliin. Valikoimasta löytyy runsaasti myös urheiluun soveltuvia vaatteita, esimerkiksi paitoja, joiden materiaalit hengittävät, mutta suojaavat samalla myös kylmyydeltä. Kaikki varusteet on tarkkaan ja tyylikkäästi suunniteltu. Vaikka tuotteet on suunniteltu erityisesti urheiluun, ne päällä voit lähteä myös kaupungille. Värien kirjo on varusteissa erittäin laaja. Olipa sinun juttusi sitten neutraalit sävyt tai kirkkaat värit, löydät adidaksen tarjonnasta varmasti jotain sopivaa. Tärkeää on se, että varusteiden materiaaleissa on huomioitu adidaksen pyrkimys vähentää maailman muovijätettä. Tarjolla on esimerkiksi kenkiä, joiden valmistusmateriaaleissa on osittain käytetty muovijätettä, jota on kerätty valtameristä.

Oikeilla varusteilla polkujuoksu on mukavaa

adidaksen polkujuoksuvarusteet on suunniteltu nimenomaan polkujuoksua varten. Niiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti polkujuoksun vaikeat maastot ja kova kulutus, mitä varusteiden tulee kestää. Tärkein varuste polkujuoksussa ovat oikeat kengät. Erityisesti tulee huomioida, että niissä on tarpeeksi pitoa vaikeaan maastoon ja niillä on oltava hyvä vedenpitokyky, jotta jalat eivät kastu lenkin aikana. Kenkien pohjien on myös oltava tarpeeksi pehmeät, jotta ne vaimentaisivat iskua kovalla pinnalla juostessa. Juuri näitä ominaisuuksia on mietitty, kun adidaksen polkujuoksukenkiä on suunniteltu. Pienetkin oleelliset yksityiskohdat on huomioitu näissä kengissä. Esimerkiksi nauhojen helppo kiristäminen ja solmiminen lisää niiden käyttömukavuutta. Varusteita suunniteltaessa on mietitty käytännöllisyyttä: esimerkiksi juoksemiseen tarkoitettuihin housuihin on lisätty taskut. Tarjolla on jopa sukkia, jotka on suunniteltu optimaalisesti juoksemista varten. Sukat on suunniteltu niin, että ne pysyvät paikallaan. Sukissa on litteät saumat, mikä varmistaa sen, että ne eivät hierrä kengässä.

Testaa varusteiden laatu haastavassa maastossa

Näillä varusteilla ei tarvitse pelätä, että niillä ei pärjäisi suuremmissakin haasteissa. Useat näistä kengistä on suunniteltu yhteistyössä maailman parhaimpien polkujuoksijoiden kanssa. Tarjolla on esimerkiksi vettähylkivällä Gore-Tex®-tekniikalla varustettuja kenkiä, joiden kanssa jalat eivät kastu märälläkään kelillä. Jotta kengät eivät hierrä tai paina jalkaa, niiden tulee istua täydellisesti. Varpailla tulee olla kengässä tarpeeksi tilaa ja useista kengistä löytyykin leveä tila varpaiden kohdalta. Joustavuuden suhteen ei ole tehty kompromisseja, mutta samalla kengät ovat tukevat ja vakaat.