alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Arsenal-jalkapallovaatteet ja

 
[111]
ARSENAL 23/24 COLLECTION
Group of three male and female influencers wearing the new Arsenal LFTSLR collection.
LFSTLR blurs the lines between football performance and streetwear culture. The lifestyle collection includes an adaptation of this season's Arsenal Third jersey, retaining the overall design blueprint but with a focus on wearability, comfort, and style.
Visual of the Arsenal 23/24 LFSTLR kit
Visual of the Arsenal 23/24 LFSTLR kit
Visual of the Arsenal 23/24 LFSTLR kit
Visual of the Arsenal 23/24 LFSTLR kit
1 / 3
Page:of 3

adidaksen Arsenal-mallistosta varusteet kaikkiin tilanteisiin

adidaksen Arsenal-jalkapallotuotteiden mallisto tuo ulottuvillesi urheiluvarusteet ja vapaa-ajan varusteet kaikkiin tilanteisiin. Valikoimastamme löydät muun muassa jalkapallopaitoja, jalkapalloshortseja sekä esimerkiksi verryttelyhousuja, t-paitoja, huppareita, lippiksiä ja pipoja. Myös jalkineita mahtuu joukkoon. Useissa tuotteissa on vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Lapsillekin löytyy sekä yksittäisiä Arsenal-vaatteita että kokonaisia settejä. Arsenal-malliston jalkapallopaidat ja muut urheiluvaatteet on valmistettu laadukkaasta urheilutekstiilistä. Materiaali on hengittävää ja kosteus pääsee siirtymään tehokkaasti pois iholta. Esimerkiksi vapaa-ajan käyttöön tarkoitetut hupparit on puolestaan valmistettu usein pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka tuntuu miellyttävältä yllä. Tutustu valikoimaan ja tilaa mieleisesi tuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan.

Arsenal-tuotteilla osoitat tukea omalle joukkueellesi

adidaksen Arsenal-malliston avulla voit osoittaa yhteenkuuluvuuden tunnetta suosikkijoukkueesi kanssa paitsi koti- ja vierasotteluissa, myös kotikatsomoissa eri puolilla maailmaa. Eikä tuen osoittamisen omalle joukkueelle tarvitse rajoittua otteluihin. adidaksella on ilo esitellä laaja mallisto, johon kuuluu paitsi jalkapallopaitoja ja fanihuiveja, niin koko joukko muitakin varusteita. Voit pukeutua Arsenal-malliston tuotteisiin oikeastaan päästä varpaisiin: hanki huppari, housut, sukat ja kengät Arsenalin väreissä. Täydennä asu vielä vaikka fanihuivilla, juomapullolla tai repulla! Sarjan tuotteet eivät ole pelkästään näyttäviä, vaan myös miellyttäviä pitää yllä urheilusuorituksen aikana tai vapaa-ajan aktiviteeteissa.

Kestävät tuotteet ilahduttava sinua pitkään

Arsenal-tuotteet ovat adidaksen tunnettua laatua. Vaatteet ilahduttavat sinua kerrasta toiseen, kunhan muistat huoltaa ne oikealla tavalla. Kunkin vaatekappaleen pesuohjeesta löydät tarkemmat tiedot, mutta usein Arsenal-malliston vaatteet, kuten urheiluvaatteet yleensäkin, on hyvä pestä miedolla pesuaineella, nurinpäin käännettynä ja samanväristen vaatteiden kanssa. Jos vaatteessa on vetoketjuja, ne on hyvä sulkea ennen pesua. Huuhteluaine ei sovi kaikille malliston tuotteille, etenkään teknisestä urheilumateriaalista valmistetuille vaatteille. Valikoimastamme löytyy erilaisia väri- ja kuosivaihtoehtoja, jotka edustavat joko seuran nykyisten tai menneiden kausien ulkoasua. Minkä tahansa valitsetkin, voit ylpeänä pitää sitä pitkään. Seurapaita menneiltä kausilta kertoo sitoutumisesta joukkueeseen. Tutustu adidas Arsenal -mallistoon verkkokaupassamme.