alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Real Madrid -jalkapallovaatteet

 
[182]

adidaksen Real Madrid -jalkapallojoukkueen värejä ja kuoseja edustavissa vaatteissa harjoittelet, pelaat ja kannustat suosikkijoukkuettasi aina tyylikkäästi. Vaatevalintasi kertoo laatutietoisuudesta ja rakkaudesta jalkapalloon. Löydät adidaksen verkkokaupasta laajan valikoimat tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Käy katsomassa ja tilaa omasi!

1 / 4
Page:of 4

adidaksen Real Madrid -peliasut ja muut urheiluvarusteet

adidaksen Real Madrid -sarjan tuotteisiin kuuluu pelipaitoja, shortseja, sukkia ja muita jalkapallovaatteita suositun joukkueen omissa väreissä ja kuoseissa. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja miehille, naisille ja lapsille. Lapsille on tarjolla myös kokonaisia settejä, joihin kuuluu usein esimerkiksi pelipaita, -shortsit ja sukat. Sarjan urheiluvaatteiden materiaalina on käytetty korkeatasoista teknistä tekstiiliä, joka sopii erinomaisesti pitkäkestoiseenkin urheilusuoritukseen. Materiaali on hengittävää ja kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois iholta, minkä ansiosta olo pysyy raikkaana pitkään. Kaikissa sarjan urheiluvaatteissa on hyödynnetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka edesauttavat muovijätteen vähentämisessä maapallolta. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa ja tee tilaus jo tänään!

Reald Madrid -pelipaidoilla ja muilla jalkapallovaatteilla siivität suosikkisi voittoon

adidaksen Real Madrid -sarjasta löydät urheiluvaatteet kovempaankin suoritukseen, mutta myös sopivat vaatteet harjoitukseen tai peliin valmistautumiseen ja harjoituksesta palautumiseen. Real Madrid -jalkapallovaatteet sopivat tietenkin erinomaisesti myös jalkapallokatsomoon, ja voit osoittaa niiden avulla helposti tukesi suosikkijoukkueellesi. Valikoimissamme on muun muassa paitoja sekä koti- että vierasotteluihin ja jalkapallokaulaliinoja.  Halutessasi voit pukeutua Real Madridin väreihin jopa päästä varpaisiin. Mallistoon kuuluu paitsi jalkapallopaitoja ja fanihuiveja, niin koko joukko muita varusteita takeista kenkiin ja reppuihin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet tuntuvat miellyttäviltä päällä niin urheilusuorituksen aikana ja jälkeen kuin kisakatsomossakin. Real Madrid -jalkapallovaatteita voit käyttää huoletta vuodesta toiseen, sillä maailmanluokan jalkapallo tai huippulaatu vaatteissa ei koskaan mene pois muodista.

Kestävät tuotteet pitkäaikaiseen käyttöön

Real Madrid -jalkapallovaatteet ja -varusteet ovat monella tavalla kestävä valinta. Materiaaleissa on hyödynnetty kierrätettyjä raaka-aineita. Tuotteet myös kestävät käytössä pitkään, kunhan huollat ne oikein. Pese adidaksen Real Madrid -urheilutekstiilit alhaisessa pesulämpötilassa, miedolla pesuaineella, nurinpäin käännettynä ja samanväristen vaatteiden kanssa. Sulje vaatteissa olevat vetoketjut ennen pesua. Huuhteluaine ei yleensä sovi teknisestä materiaalista valmistetuille urheiluvaatteille, mutta esimerkiksi puuvillasta tai puuvillasekoitteesta valmistettujen t-paitojen ja huppareiden pesussa huuhteluainetta voi usein käyttää. Tarkista pesuohje vielä vaatteesta. Tutustu verkkokaupan valikoimaan ja tilaa jalkapallovaatteet ja -varusteet helposti suoraan kotiisi!