alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

FC Bayern Munchen

 
[108]

adidaksen tyylikkäillä FC Bayern Munchen -jalkapallovaatteilla ja -varusteilla sekä harjoittelu että jalkapallon katsominen ovat nautinto. Samalla osoitat vankkumattoman tukesi suosikkijoukkueellesi. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan verkkokaupassamme ja tee tilaus helposti vaikka kotisohvalta.

1 / 3
Page:of 3

adidaksen FC Bayern Munchen -varusteet laatua arvostavalle

adidaksen FC Bayern Munchen -vaate- ja varustesarja pitää sisällään koko joukon laadukkaita tuotteita, jotka sopivat sekä harjoitteluun että kisakatsomoon. FC Bayern Munchen -pelipaidat koti- ja vieraspeliin – kuten sarjan urheiluvaatteet yleensäkin – ovat kevyttä ja hengittävää materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta. Tekstiilin valmistuksessa on hyödynnetty kierrätettyjä raaka-aineita, joten näitä vaatteita käyttämällä kannat kortesi kekoon muovijätteen vähentämiseksi maapallolta. Sarjan tuotteista löydät hyviä vaihtoehtoja sekä aikuisille että lapsille. Lapsille on tarjolla esimerkiksi FC Bayern Munchen -settejä, jotka sisältävät pelipaidan, shortsit ja sukat. Tutustu juuri tällä hetkellä verkkokaupassa esillä oleviin tuotteisiin ja valitse omasi.

FC Bayern Munchen -jalkapallojoukkueen tuotteilla osoitat kannatuksesi

adidaksen FC Bayern Munchen -sarjan tuotteiden avulla osoitat tukesi omalle suosikkijalkapallojoukkueellesi. Valikoimastamme löydät sopivat tuotteet melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen joukkueen omissa väreissä ja kuoseissa. Vaatteiden lisäksi tarjolla on paljon muuta, kuten jalkapalloja, lippiksiä, laukkuja, juomapulloja ja jalkineita, joten käytännössä voit tempautua kannattamaan joukkuetta pukeutumalla sen väreihin vaikka päästä varpaisiin. Löydä juuri itsellesi sopivat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet adidaksen verkkokaupasta. Vaatteemme ja varusteemme ovat tyylikkään näköisiä ja sopivat välineiltään laatua odottaville. FC Bayern München -fanituotteet ovat mainio sekoitus uutta ja vanhaa: löydät kuoseista ja leikkauksista sekä viileää retrotyyliä että teknistä toiminnallisuutta.

adidaksen jalkapallovaaatteet ja -varusteet kestävät kulutusta

adidaksen FC Bayern Munchen -sarjan vaatteet ja varusteet on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, joita käyttämällä ponnistelemme luonnonvarojen säästämiseksi ja jätteen vähentämiseksi maailmassa. Tuotteet ovat myös kestäviä, kunhan niitä huoltaa oikealla tavalla. Tarkemmat pesuohjeet löytyvät aina tuotteesta, mutta yleensä malliston urheiluvaatteet tulee pestä nurinpäin käännettynä, samanväristen vaatteiden kanssa ja miedolla pesuaineella. Urheilutekstiileille huuhteluainetta ei yleensä suositella. Esimerkiksi puuvillasekoitteesta valmistetut svetarit ja muut vapaa-ajan vaatteet sen sijaan kestävät miedon huuhteluaineen käytön. Valikoimassamme on useita erilaisia väri- ja kuosivaihtoehtoja, joiden avulla kannustat suosikkijoukkueesi voittoon kerta toisensa jälkeen. Esimerkiksi joukkueen ilmeen mukainen pelipaita on aina ajaton valinta. Tilaa omasi adidaksen verkkokaupasta!