alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Celtic FC

 
[39]

adidaksen laadukkailla ja ajattoman tyylikkäillä Celtic FC -jalkapallovaatteilla osoitat tukea omalle joukkueellesi sekä katsomossa että pelikentällä. Tuotteet on valmistettu kosteutta tehokkaasti imevästä urheilutekstiilistä, joka auttaa pitämään olosi miellyttävänä koko urheilusuorituksen ajan. Tutustu myynnissä oleviin vaihtoehtoihin adidaksen verkkokaupassa ja tilaa omasi!

adidaksen Celtic FC -jalkapallovaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

adidaksen Celtic FC -jalkapallovaatteiden sarja pitää sisällään laadukkaita tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Celtic FC -jalkapallopaidat ja muut urheilutuotteet on valmistettu hengittävästä urheilutekstiilistä, joka tuntuu miellyttävältä päällä pidemmässäkin treenissä. Kosteutta tehokkaasti imevä AEROREADY-materiaali pitää olon raikkaana niin harjoituksen aikana kuin kannustuskatsomossakin. Celtic FC -urheiluvaatteiden hankkiminen on myös ilmastoteko, sillä materiaali on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Valikoimastamme löytyy myös tuotteita vapaa-aikaan, kuten Celtic FC -huppareita. Vapaa-ajan tuotteet ovat miellyttävää puuvillasekoitetta, joissa yhdistyy laadukas puuvilla ja kierrätetty fleece. Tutustu sarjan tuotteisiin!

Celtic FC -jalkapallojoukkueen kannattajan varma valinta

adidaksen Celtic FC -jalkapallojoukkueen nimikkotuotteilla osoitan kannatuksesi omalle joukkueellesi niin koti- kuin vierasotteluissakin. Löydät sarjasta paitsi Celtic FC -koti- ja vieraspelipaidat, niin paljon muita tuotteita, jotka sopivat sekä jalkapalloareenalle että kotikatsomoon. Esimerkiksi monikäyttöinen säänkestävä FC Celtic -takki pitää sinut suojassa sateelta ja tuulelta, ja seuran verryttelyhousuissa onnistuu harjoittelu ja kannustus hieman viileämmilläkin keleillä. Valikoimastamme löytävät sopivat tuotteet paitsi aikuisille niin myös lapsille. Lapsille on tarjolla esimerkiksi adidas Celtic FC -settejä, joista löytyy jalkapallopaita, jalkapalloshortsit ja jalkapallosukat. Oiva tapa pukea nuorempi pelaaja pelikentälle päästä varpaisiin!

adidaksen tuotteet ilahduttavat pitkään

adidaksen Celtic FC -sarjan vaatteet ovat ekologisesti kestäviä. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. adidaksen korkealaatuiset tuotteet kestävät myös käytössä pitkään, jos vain pidät niistä hyvää huolta. Hyvä huolenpito tarkoittaa sitä, että noudatat vaatteessa olevaa pesuohjetta. Yleisesti ottaen Celtic FC -malliston urheilutekstiilit pestään miedolla pesuaineella ja nurin päin käännettynä. Puuvillaa sisältävien vaatteiden, kuten Celtic FC -huppareiden, pesussa, voi olla mahdollista käyttää mietoa huuhteluainetta, mutta urheilutekstiileille huuhteluainetta ei suositella. Jos vaatteessa on vetoketjuja, ne on hyvä sulkea ennen pesua. Valikoimastamme löydät tuttuja Celtic FC -joukkueen kuoseja, joita on toisinaan terästetty erilaisin tehostevärein. Tuotteet ovat ajattomia ja pitävät pintansa pitkään. Tilaa omasi verkkokaupasta!