alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
logo

MAN UTD 22/23 AWAY KIT

Manchester United

 
[140]

adidaksen Manchester United -jalkapallojoukkueen vaatteilla harjoittelet, pelaat ja kannustat tyylikkäällä tavalla. Vaatteesi ja varusteesi kertovat ymmärryksestäsi laadun päälle ja rakkaudesta lajiin. Löydät verkkokaupastamme vaihtuvan valikoiman tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Käy tutustumassa ja tilaa omasi!

Manchester United 22/23 Away Authentic Jersey

MAN UTD 22/23 AWAY KIT

Looking for a football jersey created for performance and made with recycled materials? The Authentic jersey is built for you to perform on the pitch, with its performance fit and cooling "HEAT.RDY" technology. The lightweight heat-applied details, like the shield-style club badge, finish the look in style.
Manchester United 22/23 Away Jersey
Manchester United 22/23 Away Baby Kit
Manchester United 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Third Mini Kit
Manchester United 22/23 Third Baby Kit
Manchester United 22/23 Home Shorts
Manchester United 22/23 Away Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Manchester United Condivo 22 Training Top
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Manchester United Condivo 22 Pro Warm Top
Manchester United Condivo 22 Training Top
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Manchester United Condivo 22 Hooded Track Top
Manchester United Crossbody Bag
Manchester United Travel Backpack
Manchester United Bucket Hat
Manchester United 22/23 Away Socks
Manchester United 22/23 Home Socks
Manchester United Beanie
Manchester United 3-Stripes Baby Jogger Set
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
Manchester United Condivo 22 Training Top
Manchester United Lifestyler Pants
Manchester United Condivo 22 Training Jersey
Manchester United Condivo 22 Training Top
Manchester United Condivo 22 Training Jersey
Manchester United Lifestyler Fleece Jacket
OZWEEGO Manchester United Shoes
Manchester United 22/23 Away Shorts
Manchester United Pre-Match Jersey
Manchester United 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Manchester United DNA Cap
Manchester United 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Manchester United Travel Hoodie
Manchester United 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Manchester United DNA Graphic Hoodie
Manchester United Condivo 22 Training Jersey
1 / 3
Page:of 3

adidaksen Manchester United -tuotteet eri tilanteisiin

adidaksen Manchester United FC -tuotteiden sarja tarjoaa tyylikkäät urheilu- ja vapaa-ajanvaatteet sekä urheiluvarusteet suositun joukkueen väreissä ja kuoseissa. Löydät verkkokaupastamme sekä Manchester United FC -t-paidat ja -pelipaidat että shortsit ja kokonaiset verryttelyasut. Esillä on useita vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Mallistossa on huomioitu myös lapset, joita varten on esimerkiksi Manchester United -settejä. Manchester United -malliston tuotteet ovat adidaksen vahvaa laatua. Urheiluvaatteet on valmistettu korkeatasoisesta teknisestä tekstiilistä. Vapaa-ajanvaatteissa, kuten huppareissa, on käytetty pehmeää puuvillasekoitetta. Kaikki tekstiilit on valmistettu kokonaan tai vähintään osittain kierrätetystä materiaalista. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!

Manchester United -tuotesarjan vaatteilla ja varusteilla kannustat voittoon

adidaksen Manchester United -malliston urheiluvaatteiden ja -varusteiden avulla voit osoittaa tukesi omalle suosikkijoukkueellesi koti- ja vierasotteluissa. Yhtä lailla nämä vaatteet ovat sopiva valinta jännitysnäytelmän seuraamiseen kotikatsomossa. Tuen osoittamisen omalle joukkueelle ei tarvitse jäädä kannustushuutoihin katsomosta, vaan laajasta mallistosta löydät sopivat tuotteet myös omaa harjoittelua ja vapaa-ajanaktiviteetteja varten. Sarjan tuotteet tuntuvat miellyttäviltä päällä pitkäkestoisenkin urheilusuorituksen aikana. Mallistoon kuuluu paitsi jalkapallopaitoja ja fanihuiveja, niin koko joukko muitakin varusteita takeista kenkiin ja reppuihin. Voit pukeutua Manchester United FC -vaatteisiin ja -varusteisiin käytännössä katsoen päästä varpaisiin treeneissä ja vapaa-ajalla.

Kestävät tuotteet pitkäaikaiseen käyttöön

Manchester United -tuotesarjan tuotteet ovat adidakselle tuttuun tapaan tyylikkäitä ja oikein käytettyinä pitkäikäisiä. Vaatteesta löytyy pesuohje, mutta yleiset urheilutekstiilien pesuohjeet toimivat hyvänä ohjenuorana: pese sarjan urheilutekstiilit miedolla pesuaineella, nurinpäin käännettynä ja yhdessä muiden samanväristen vaatteiden kanssa. Jos vaatteissa on vetoketjuja, sulje ne ennen pesua. Huuhteluaine ei sovi teknisestä materiaalista valmistetuille urheilutekstiileille. Voit kuitenkin usein käyttää huuhteluainetta, kun peset vapaa-ajan vaatteita, jotka on valmistettu puuvillasekoitteesta. Tutustu adidaksen verkkokaupan valikoimaan ja valitse itsellesi sopivat tuotteet! Valikoimastamme löytyy useita Manchester United -seuran väri- ja kuosivaihtoehtoja, kuten pelipaitoja varta vasten koti- ja vierasotteluun.