alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United

 
[166]
adidaksen Manchester United -jalkapallojoukkueen vaatteilla harjoittelet, pelaat ja kannustat tyylikkäällä tavalla. Vaatteesi ja varusteesi kertovat ymmärryksestäsi laadun päälle ja rakkaudesta lajiin. Löydät verkkokaupastamme vaihtuvan valikoiman tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Käy tutustumassa ja tilaa omasi!
1 / 4
Page:of 4

adidaksen Manchester United -tuotteet eri tilanteisiin

adidaksen Manchester United FC -tuotteiden sarja tarjoaa tyylikkäät urheilu- ja vapaa-ajanvaatteet sekä urheiluvarusteet suositun joukkueen väreissä ja kuoseissa. Löydät verkkokaupastamme sekä Manchester United FC -t-paidat ja -pelipaidat että shortsit ja kokonaiset verryttelyasut. Esillä on useita vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Mallistossa on huomioitu myös lapset, joita varten on esimerkiksi Manchester United -settejä. Manchester United -malliston tuotteet ovat adidaksen vahvaa laatua. Urheiluvaatteet on valmistettu korkeatasoisesta teknisestä tekstiilistä. Vapaa-ajanvaatteissa, kuten huppareissa, on käytetty pehmeää puuvillasekoitetta. Kaikki tekstiilit on valmistettu kokonaan tai vähintään osittain kierrätetystä materiaalista. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!

Manchester United -tuotesarjan vaatteilla ja varusteilla kannustat voittoon

adidaksen Manchester United -malliston urheiluvaatteiden ja -varusteiden avulla voit osoittaa tukesi omalle suosikkijoukkueellesi koti- ja vierasotteluissa. Yhtä lailla nämä vaatteet ovat sopiva valinta jännitysnäytelmän seuraamiseen kotikatsomossa. Tuen osoittamisen omalle joukkueelle ei tarvitse jäädä kannustushuutoihin katsomosta, vaan laajasta mallistosta löydät sopivat tuotteet myös omaa harjoittelua ja vapaa-ajanaktiviteetteja varten. Sarjan tuotteet tuntuvat miellyttäviltä päällä pitkäkestoisenkin urheilusuorituksen aikana. Mallistoon kuuluu paitsi jalkapallopaitoja ja fanihuiveja, niin koko joukko muitakin varusteita takeista kenkiin ja reppuihin. Voit pukeutua Manchester United FC -vaatteisiin ja -varusteisiin käytännössä katsoen päästä varpaisiin treeneissä ja vapaa-ajalla.

Kestävät tuotteet pitkäaikaiseen käyttöön

Manchester United -tuotesarjan tuotteet ovat adidakselle tuttuun tapaan tyylikkäitä ja oikein käytettyinä pitkäikäisiä. Vaatteesta löytyy pesuohje, mutta yleiset urheilutekstiilien pesuohjeet toimivat hyvänä ohjenuorana: pese sarjan urheilutekstiilit miedolla pesuaineella, nurinpäin käännettynä ja yhdessä muiden samanväristen vaatteiden kanssa. Jos vaatteissa on vetoketjuja, sulje ne ennen pesua. Huuhteluaine ei sovi teknisestä materiaalista valmistetuille urheilutekstiileille. Voit kuitenkin usein käyttää huuhteluainetta, kun peset vapaa-ajan vaatteita, jotka on valmistettu puuvillasekoitteesta. Tutustu adidaksen verkkokaupan valikoimaan ja valitse itsellesi sopivat tuotteet! Valikoimastamme löytyy useita Manchester United -seuran väri- ja kuosivaihtoehtoja, kuten pelipaitoja varta vasten koti- ja vierasotteluun.