alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Maahockey · Field Hockey

 
[67]
1 / 2
Page:of 2

Maahockey

adidas tarjoaa kaiken tarvittavan mailoista vaatteisiin maahockeyn harrastajille. Valikoimastamme löydät muun muassa kestävät mailat tyylikkäine kuljetuspusseineen. Nappaa adidakselta myös tilavat maahockeyreput, joihin mahtuu kätevästi kaikki tarvittava treeneihin. Tutustu myös vaatteiden ja -kenkien valikoimaamme. Sekä nais- että miesharrastajat löytävät adidakselta mukavat, joustavat ja helppohoitoiset vaatteet maahockeytreeneihin ja -peleihin. Kengät ovat maahockeyharrastajan ehkä oleellisin varuste. Hyvä kenkä antaa pelaajalle pitoa, ketteryyttä ja reaktiokykyä. adidaksen maahockeykengät paitsi parantavat peliäsi myös antavat potkua pelilookiisi. Valitse kenkä makusi mukaan esimerkiksi kokomustana tai kirkkaanpunaisena. Muista myös poimia lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheeseen adidaksen mukavat ja hengittävät verkkaritakit tai hupparit.

Field Hockey

Field hockey fanatics of any age can up their game with a range of shoes, clothing and accessories specifically designed for this sport. Shoes offer enhanced grip and sturdy support, while items in the clothing range provide excellent freedom of movement and feature a variety of fabrics aimed at delivering breathability or warmth. Accessories, such as bags and hockey sticks, have been designed with the utmost care to ensure your field hockey game goes from strength to strength.