alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Nyrkkeily · Boxing

 
[115]
1 / 3
Page:of 3

Nyrkkeily

Onko nyrkkeily intohimosi? adidas tarjoaa nyrkkeilyvaatteet, -kengät ja -tarvikkeet kaikenikäisille nyrkkeilyharrastajille aina kuntonyrkkeilijöistä lajissa kisaaviin. Valitse valikoimistamme nyrkkeilyvarusteet, joiden avulla viihdyt ja pärjäät kehässä entistäkin paremmin. Sekä miesten että naisten nyrkkeilyvarustus on yksinkertainen, sillä hyvillä nyrkkeilykengillä ja mukavalla, rennolla treeniasulla pääsee pitkälle. Satsaa siis laatuun ja valitse adidas-kengät, jotka antavat napakkaa pitoa ja liikkuvuutta kehään. Nyrkkeilykenkien värivalikoima vaihtelee räväkästä punaisesta hillittyyn harmaaseen. Naisille tärkeä hankinta on tukeva urheilutoppi, ja sekä naisille että miehille hyviä treenipaitoja ovat hihattomat topit. Hihattomassa, rennossa paidassa liikut vapaimmin. Muista myös nyrkkeilyshortsit, kätevät treenikassit ja -reput sekä hengittävät hupparit.

Boxing

Whether you’re on or off the canvas, an amateur boxer or a professional contender, you need quality boxing boots, head guards and gloves, in order to make every punch count. To help you go the distance, adidas boxing gear works to support every spar, every challenge and every bout. Protect yourself while you duck and dive, bob and weave and go the full mile with adidas boxing gear.