alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pyöräilyvarusteet

 
[91]
GEAR FOR CYCLING
Cycling Black The Cycling CapCycling Black The Cycling Cap
Add to wishlist

The Cycling Cap

Cycling

1 / 2
Page:of 2

Laaja valikoima pyöräilyyn suunniteltuja varusteita

adidaksen verkkokaupasta voit hankkia helposti kaikki pyöräilyssä tarvitsemasi varusteet. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa pyöräilykengät sisä- ja ulkoharjoitteluun sekä monenlaiset vaatteet ja asusteet. Löydät meiltä esimerkiksi laadukkaat, hengittävästä teknisestä materiaalista valmistetut pyöräilytopit ja pyöräilyshortsit sekä toisaalta viiman, sateen ja kuran loitolla pitävät, kosteutta hylkivästä materiaalista valmistetut pyöräilytakit ja pyöräilyhousut. Halutessasi voit tilata verkkokaupastamme myös pyöräilyyn sopivat urheiluliivit, sukat, aurinkolasit ja juomapullot. Tilaa koko varustekokonaisuus kerralla ja nauti pyöräilyn parhaista puolista vaikka läpi vuoden. Vaihtoehtoja löytyy sekä miehille että naisille. Tietyissä tuotteissa on tarjolla myös unisex-malleja.

Kestäviä ja ekologisia tuotteita polkupyöräilyyn

adidaksen polkupyöräilyyn tehtyjen varusteiden valikoimasta löydät useita ekologisia vaihtoehtoja. Hyödynnämme esimerkiksi teknisten vaatteiden ja monien muiden vaatteiden tuotannossa osin kierrätettyjä materiaaleja, joiden avulla voimme yhdessä vähentää muovijätteen määrää maailmassa. Puuvillaisten ja puuvillasekoitteesta valmistettujen tuotteidemme joukossa on vaihtoehtoja, joiden materiaali on ainakin osin kierrätettyä. Tämä auttaa säästämään puuvillan tuotannossa kuluvaa niukaksi käyvää vettä. Löydät nämä ja muut ekologiset vaihtoehdot helposti verkkokauppamme haun suodattimien avulla. Pyöräilyyn suunnitelluilla vaatteillamme teet helppoja siirtymiä tilanteesta toiseen. Hyvän näköisissä vaatteissa voit hypätä suoraan pyörän selästä kaupungille. Tuotteemme ovat myös ajattoman tyylikkäitä ja kulutusta kestäviä, joten voit käyttää niitä pitkään. Valitsemalla adidaksen pyöräilyvarusteet teet siis monin tavoin kestäviä valintoja. Käy tutustumassa!

Tarkista tuotteen oikea hoito

Pyöräilyyn suunnitellut varusteemme kestävät kovaa kulutusta, kunhan muistat pitää niistä oikeanlaista huolta. Tarkistathan vaatteesta löytyvän pesuohjeen ennen pesua. Sekä spinning-tunnille että ulkokäyttöön tarkoitetut urheilutekstiilit tulee yleensä pestä matalassa pesulämpötilassa ja mahdollisimman miedolla pyykinpesuaineella. Sen sijaan huuhteluaineen käyttäminen ei yleensä ole suositeltavaa. Usein myöskään esimerkiksi valkaisu tai rumpukuivaus eivät sovi näille tekstiileille. Urheilutekstiilit on hyvä pestä nurinpäin käännettynä ja väriltään saman tyyppisten vaatteiden kanssa. Näin vaatteiden värit säilyvät kirkkaina mahdollisimman pitkään.