alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Swimming

 
[536]
1 / 12
Page:of 12

Kaikki mitä tarvitset uintiin

Uiminen on liikuntamuotona ideaalinen erilaisille liikkujille, sillä se on lempeä keholle, mutta myös virkistää. Päivän kiire katoaa vedessä, kun hengitys rytmittyy liikkeen kanssa. Jos harrastat hurjimpien lailla avantouintia, tunnet varmasti olevasi elossa ja läsnä hetkessä. Anna adidaksen huolehtia uima-asuista ja kaikista eri tarvikkeista, jotka tukevat liikettä ja mukautuvat vartaloon niin, että keskittymisesti voi olla vain siellä missä sen kuuluu olla.

Tyylejä erilaisille uimareille

Uiminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä. Nappaa valikoimastamme mukaan bikinit, uimasandaalit sekä uimashortsit rantalomalle. Eri suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä tehdyissä asuissa erotut eduksesi ja sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, sillä joka vartalotyypille löytyy jotakin. Jos veden äärellä fokuksesi on vain itse uimisessa, löytyy valikoimastamme pelkistettyjä 3-Stripes-kuvioinnilla tai adidas-logolla viimeisteltyjä asuja.

Kestävämpiä valintoja vesistöjen kannalta

Yhä suurempi osa adidaksen uimamalliston tuotteista on tuotettu kestävistä materiaaleista. Enää kierrätetyistä materiaaleista valmistetut uima-asut eivät ole saatavilla vain harvoille ja valituille. adidaksen tavoitteena on pitää huolta kaikista osapuolista – niin itse uimareista kuin siitä itse tärkeimmästä eli vedestä. Valinnat, joita teemme tänään luovat tulevaisuuden. Koe mielenrauhaa veden kannatellessa sinua meressä tai järvessä, sillä tiedät tuotteemme olevan ja pyrkimään olevan yhä parempia vesistöjen kannalta.

Urheilijoilta sinulle

Saavuta enemmän joka vedolla ja vie uintisi pidemmälle. Urheilijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty uima-asumallisto auttaa sinua kehittymään altaassa. Mallisto on suunniteltu kaikkiin tarpeisiin ammattiurheilijoista aloittelijoihin. On valintasi uimapuku, istuvat uimahousut tai rantalentopalloilijoidenkin suosimat bikinit, adidas vastaa teknisiin tarpeisiisi tyylistä tinkimättä. Terve elämäntapa on jatkuva prosessi. Anna adidaksen huolehtia urheilutarvikkeista niin sinä voit keskittyä vain liikkumisen iloon. Tarvitset mitä vain rannalle tai altaalle, adidakselta löydät juuri tarvitsemasi tuotteet.