alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Swimming

 
[388]
Short Length Solid Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Classic Length 3-Stripes Swim Shorts
Solid Swim Trunks
3-Stripes Swim Boxers
Long Sleeve Swim Top
Mid 3-Stripes Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Swim Pants
Mid 3-Stripes Swimsuit
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Solid Small Logo Swimsuit
Classic 3-Stripes Swim Boxers
Adilette Comfort Slides
Adilette Aqua Slides
Adilette Aqua Slides
Adilette Shower Slides
Iconisea Premium Swimsuit
Iconisea Bikini Set
Glam-On Shiny Swimsuit
Glam-On Shiny 3-Stripes Swimsuit
adidas SH3.RO Classic 3-Stripes Tankini Top
adidas SH3.RO H Swimsuit
Classic-Length Solid Swim Shorts
Athly V 3-Stripes Swimsuit
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Athly V 3-Stripes Swimsuit
Badge of Sport Briefs
Solid Swim Shorts
Classic Length 3-Stripes Swim Shorts
Badge of Sport Swimsuit
3-Stripes Swim Boxers
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Classic-Length 3-Stripes Swim Shorts
Short-Length Colorblock Swim Shorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Wording Swim Jammers
SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit
Positivisea 3-Stripes Swimsuit
Adilette Shower Slides
Adilette Shower Slides
Adilette Comfort Slides
1 / 9
Page:of 9

Kaikki mitä tarvitset uintiin

Uiminen on liikuntamuotona ideaalinen erilaisille liikkujille, sillä se on lempeä keholle, mutta myös virkistää. Päivän kiire katoaa vedessä, kun hengitys rytmittyy liikkeen kanssa. Jos harrastat hurjimpien lailla avantouintia, tunnet varmasti olevasi elossa ja läsnä hetkessä. Anna adidaksen huolehtia uima-asuista ja kaikista eri tarvikkeista, jotka tukevat liikettä ja mukautuvat vartaloon niin, että keskittymisesti voi olla vain siellä missä sen kuuluu olla.

Tyylejä erilaisille uimareille

Uiminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä. Nappaa valikoimastamme mukaan bikinit, uimasandaalit sekä uimashortsit rantalomalle. Eri suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä tehdyissä asuissa erotut eduksesi ja sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, sillä joka vartalotyypille löytyy jotakin. Jos veden äärellä fokuksesi on vain itse uimisessa, löytyy valikoimastamme pelkistettyjä 3-Stripes-kuvioinnilla tai adidas-logolla viimeisteltyjä asuja.

Kestävämpiä valintoja vesistöjen kannalta

Yhä suurempi osa adidaksen uimamalliston tuotteista on tuotettu kestävistä materiaaleista. Enää kierrätetyistä materiaaleista valmistetut uima-asut eivät ole saatavilla vain harvoille ja valituille. adidaksen tavoitteena on pitää huolta kaikista osapuolista – niin itse uimareista kuin siitä itse tärkeimmästä eli vedestä. Valinnat, joita teemme tänään luovat tulevaisuuden. Koe mielenrauhaa veden kannatellessa sinua meressä tai järvessä, sillä tiedät tuotteemme olevan ja pyrkimään olevan yhä parempia vesistöjen kannalta.

Urheilijoilta sinulle

Saavuta enemmän joka vedolla ja vie uintisi pidemmälle. Urheilijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty uima-asumallisto auttaa sinua kehittymään altaassa. Mallisto on suunniteltu kaikkiin tarpeisiin ammattiurheilijoista aloittelijoihin. On valintasi uimapuku, istuvat uimahousut tai rantalentopalloilijoidenkin suosimat bikinit, adidas vastaa teknisiin tarpeisiisi tyylistä tinkimättä. Terve elämäntapa on jatkuva prosessi. Anna adidaksen huolehtia urheilutarvikkeista niin sinä voit keskittyä vain liikkumisen iloon. Tarvitset mitä vain rannalle tai altaalle, adidakselta löydät juuri tarvitsemasi tuotteet.