alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Miesten koripallokauppa · Men basketball shop

 
[287]
1 / 6
Page:of 6

Miesten koripallokauppa

Etsitkö täydellistä vaatesettiä tai kenkiä koristreeneihin? Miesten koripallokauppa myy tasokkaaat adidas-tuotteet sekä koripallon harrastajille että ammattilaisille. Löydät valikoimastamme kaiken tarvittavan koripallotreeneihin ja -peleihin. Tehokkaan peli a ja o ovat laadukkaat koripallokengät. adidakselta saat huippuluokan koripallokengät jokaiseen tasoon ja tilanteeseen. Kenkämme on kehitetty vuosikymmenten saatossa yhteistyössä koripallon huippuammattilaisten kanssa, joten voit luottaa adidas-kenkien laatuun. Ne tarjoavat pitoa, reaktiokykyä ja ponnistusvoimaa. Värivalikoima on valtava, joten valitse kenkäpari, joka istuu tyyliisi. Miesten koripallotennareita on tarjolla myös käytännöllisinä nauhattomina versioina. Valikoimiimme kuuluvat myös koripallovaatteet aina rennoista shortseista t-paitoihin ja miesten hengittäviin, hiattomiin toppeihin. Poimi kaupastamme treeneihisi lisäksi käytännöllinen urheilukassi tai -reppu.

Men basketball shop

The adidas men’s basketball shop is the home of iconic clothing and footwear. Many of our most legendary creations stemmed from the courts of the 70s and 80s, and with professional athletes still contributing to our designs, today’s models are no different. Whether you’re looking to inject your everyday wardrobe with some b-ball flair or need high-performance clothing and shoes to up your game, the men’s basketball shop has got you sorted.