alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS
adidas- for every sport & style
adidas

Miesten padelvarusteet · Men padel articles

 
[25]

Miesten padelvarusteet

Hanki miesten padelvarusteet adidaksen kattavista kokoelmista! Saat kauttamme padelkengät, -vaatteet, -asusteet ja -varusteet jokaiseen makuun. Padel on energinen, liikkuva mailapeli, ja se vaatii pelaajalta heittäytymistä ja nopeaa reagointia. adidaksen padelvaatteet kuivaavat hien iholtasi ja antavat liikkumavaraa yllättäviinkin tilanteisiin. Hanki miesten valikoimastamme esimerkiksi hillityn tyylikkäät padelshortsit, -t-paidat ja -pikeepaidat. Yksivärinen musta tai valkoinen padelasu on tyylikäs valinta, ja pienen mausteen padelvaatteille antaa ikoninen adidas-logo. Padelkenkämme, joita on saatavissa useissa eri väreissä, antavat täydellisen pidon pelikentällä. Kengän antama tuki estää haaverit ja nilkkojen nyrjähdykset pelikentällä. Muista myös adidaksen pehmeät hupparit. Käytännölliset tuulitakit lämmittävät pelikentällä viileinä päivinä.

Men padel articles

Show you mean business on court with a range of men’s padel articles designed to improve your performance. Our clothing comes in a variety of unique designs that prioritise both style and comfort, allowing you to look like a pro on court and in the clubhouse. Special features include sweat-wicking fabrics and specially constructed pockets to give you added flexibility, while shoes are reinforced and padded to offer supreme control and a snug feeling.