alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Miesten tenniskauppa · Men's Tennis shop

 
[253]
1 / 6
Page:of 6

Miesten tenniskauppa

adidaksen miesten tenniskauppa vaatettaa tennistä harrastavat miehet päästä varpaisiin. Löydät valikoimistamme laadukkaat tenniskengät, -shortsit ja -t-paidat tenniskentille. Lisäksi tarjoamme monipuoliset tennisasusteet lippiksistä urheilureppuihin ja tennissukkiin. Hyvät kengät ovat onnistuneen tennistreenin perusta, ja adidakselta saat varmasti laadukkaat kengät jokaiseen makuun. Ne tuovat pitoa, liikkuvuutta ja reaktiokykyä kaikenlaisille pelikentille. Valitse klassiset valkoiset tenniskengät tai tuo kentälle väriä esimerkiksi punaisilla pelikengillä. Tenniskenkiä on tarjolla nauhallisina ja nauhattomina malleina. Useimpia tennisjalkineitamme koristavat ikoniset 3-Stripes-raidat. Tennisvaatteemme ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Vaatemateriaalit hengittävät ja imevät hikeä niin, että olosi on pelin aikana hyvä ja varma. Hanki treeneihin esimerkiksi klassiset adidaksen pikeepaidat pienellä adidas-logolla.

Men's Tennis shop

Finding the right shoes, clothing, and accessories to support you on court has never been easier than with our men’s tennis shop. Combining tennis-specific pieces from across the adidas ranges, each item in this collection is engineered for on-court performance. From classic white outfits to bright modern layers, our clothing pairs perfectly with shoes that enhance speed and agility. Accessories such as hats, bags, and socks round off any look and deliver optimal support.